اب م ن ی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایولا ؟ روزه داشته باشی نمیشه دید که
نمایش نسخه قابل چاپ
اب م ن ی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایولا ؟ روزه داشته باشی نمیشه دید که
چه موقعیتی را از دست داد --- (sm89)
من تو مایه های ماسکرانو بودم هافبک دفاعی تخریبی خرکی که در مواقع لزوم میرینه به دفاع (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در بازیسازی و دروازه بانی فاجعه بودم(sm120)
(sm120) وظیفه بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا من شرمم میاد از این حرفا بزنم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در همون حد (sm120)
با کم پلیر فیلما رو ببینی با یه کلید اسک میشه صفحه رو ببندی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من **** رو به این سبک میدیدم همیشه (sm120)
مجددا یونان و توقف بازی(sm77)(sm120)
وحید چه حرثی میزنه (sm120)
اهوم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا؟؟ واسه گناهش؟؟ (sm120)
مبطل روزه نیست جز اون! (sm98)
ص(sm120)نقل قول: