فاکس نیوز . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فاکس نیوز . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
About an hour ago, IDF defense systems identified approximately 20 rockets that the Iranian Quds forces launched at IDF forward posts on the Golan Heights
(sm27)
منم ساکن یه شهر ،
یه مسافر غریب تو خونه ... (sm50)(sm172)
بگو میای لعنتی ،
بگو میای لعنتی ؛
بگو میای ... (sm50)(sm172)
قضیه خیلی جدّیه . . . خوابم نمی بره . . . (sm50)
35 ثانیه پیش . . .
#Israel CONFIRMS it is Targeting Iranian bases in #Syria NOW. This is VERY RARE. Israel rarely claims attacks
اهداف شلیک : سس پاهیان . . . (sm50)
خلاصه بگم : کل پای گاه های سس پاه توی سوریه رو شخم زد ام شب . . . (sm59)
توی توئیتر جنگ شدید تره . . . (sm2)
جنگ که خنده نداره . . . (sm25)
میگم علی بیا یک کار کنیم واسه لینک دانلود ها یک پیشنهادی دارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بجای اینکه بگیم دوستانی که تشکر کنند در پایان هر روز در اسرع وقت لینک دانلود ارسال میگردد
بیام بجای لینک دانلود بنویسیم " کیرم دهنت " وقتی کلیک کرد لینک دانلود فعال بشه (sm30)
عجب پیشنهادی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه از یک چیزی خبر ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209)
(sm149)
آقا حتما دیدین رو در و دیوار می نویسن لعنت به پدر و مادر کسی که در این محل آشغال بریزه
شما هم بیاین این کارو بکنین . پایین اسکرین شات ها اینو بزارین
آی کونی اگه شرف تو پاته ویدئو دانلود می کنی تشکر بزن
(sm2)(sm30)
راستی اگه بابت امتیاز پول میدادن الان اینجا دست کم روزی 10 تا تلفات داشت (sm2)
درسته هادی، حرفت رو قبول دارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این ناحقیه، طرف دانلود میکنه، یک تشکر خشک و خالی هم حاضر نیست بکنه!
باید این فرد یاد بگیره تو زندگی بابت کوچکترین کاری که بقیه واسش میکنن، قدردان باشه نه بی تفاوت!
(sm170)
(sm50)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از جنگ خبر جدیدی نیس؟
(sm50)
الان تو مملکت کت تن کیه؟
چه زخمی جا مونده
رو دل وامونده (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والله نمی دونم درست . . .
توی توئیتر که همیشه جنگه . . .
الان شیش ماهی هست شده مثل اینستا گرام . . .
پر از هرز نامه . . .
قبلاً این جوری نبود . . .
یه نیم ساعت پیش خبر اومد که خانوم موگرینی ، ابراز نگرانی کرده از این داستان . . .
همه ابراز نگرانی کردن . . .
و همه خفه قون گرفتن . . .
(sm50)جنگ بشه من و امثال من دوباره اعزام میشیم به سربازی
دوس ندارم اینقد بیهوده جونمو از دس بدم(sm50)
حالا زیاد نگران نباش . . .
اون صاحبان قدرت بیش تر از من و تو از جنگ می ترسن . . .
ما هم نهایتاً ماتیک و مربّا می زنیم و توی زیر زمین قایم می شیم . . . (sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)
یاران موافق ،
برید تو کارش ... (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام این شعر قبل از آن که بسرایمش می خواست همین رو بگوید . . . (sm74)
تمومِ من موند زیرِ چرخ جامعه ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرصم ، دودم ، الکلم ، سقوطم ... (sm172)
- (sm50)
(sm168)
جووون من در دل تو رو به هوس دارم ای ارزوی من ای قشنگ ترین رویا بده بکنیم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام عزیزان.
بابت قرار دادن تصاویر خانم ریاحی ممنونم (sm291)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شده کجا جنگ شدهنقل قول:
Raysamin - Sefid Ye Dast
(sm172)
نقل قول:
سلام .. قابلی نداره