عشقمو پس می گیرم
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
عشقمو پس می گیرم
(sm50)
سلام ممکنه آدرس سایت تاینی موویز رو بدی و قیمت اکانت یه ماهش چقدرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط heojoon [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4000 تومن
سایت رو نگاه کردم بزرگترین ضعفش نداشتن سریال game of thrones
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط heojoon [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه منظورت تاینی هست که 1080 گذاشته
ولی من توی سایت سرچ کردم سریال رو نیاوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما اشتباه سرچ کردی ! تاینی بیشترین آرشیو سریال رو داره خیلی سریال های ناشناخته رو داره گیم آف ترونز که رتبه اول هستشنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز توی سایت تاینی موویز ثبت نام نکردم الان چند ساله از سایت ایران فیلم اکانت میخرم می خواستم از سایت تاینی اکانت بخرم ولی دیدم سریال گیم آف ترونز رو نداره پشیمون شدم یعنی حتما باید عضو سایت باشم تا سریال رو ببینم و می خواستم بدونم سایت ایران فیلم بهتره یا تاینی موویزنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد درصد تاینی موویز بهتره ! از هر نظر بگی بهتره هم آرشیوش کامل تره هم قیمتش کم تره ! توی بخش سریال تاینی بهترین سایته با بالاترین آرشیو ! توی بخش فیلم های دوبله هم که غوغا کرده دوبله اختصاصی میزاره همه دوبلور های صدا و سیما و موسسات بدون سانسورنقل قول:
خیلی ممنوننقل قول: