می خواستم از مدیر بپرسم اشکالی نداره اینجا برای دوستان لینک فیلم سریال قرار بدم
نمایش نسخه قابل چاپ
می خواستم از مدیر بپرسم اشکالی نداره اینجا برای دوستان لینک فیلم سریال قرار بدم
اه که این لعنتی
(sm50)
7روز داشتم تمدید کردم قیمت زده بود 141هزار ریال رفتم دیدم 20تومن کم کرده.ماه پیش همین سرویس رو گرفتم.40تومن.چراهمچینه(sm172)چ ا چاوشی 3بعدی شده(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین درسته.بزنم.تو دستگاه پخش میکنه.
mkv هس.فک کنم باید avi باشه.دستگاه که ندارم.باارشیو میزنم.هاردجا نداره
100 تاحالا زدم به همینروش.درسته ایا.یا رو data میزارم.
این دیویدی اورجینال ویدیو ها.چطو بزنم.
(sm172)
یه برنامه براتون میزارم ..
هم لینکای تاینی هم ایران فیلم رو براتون جنریت میکنه ..
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا کمک کن.همش تو همین کارا هستی.مرسی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موقع رایت موزیک پلی باشه اشکال داره؟(sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نباشه بهتره ..
جنریت چه صیغه ای هستش ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه برنامه س که لینک فیلم یا سریال از سایت ایران فیلم و تاینی موویز رو بهش میدی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد لینک vip ش رو برا دانلود رایگان بهت میده ..
البته الان کار نمیکنه دنبال نسخه جدیدشم ..