(sm2)یع عکس بت نشون بدم پشمات بریزه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)یع عکس بت نشون بدم پشمات بریزه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاراگونیس قاعدتا باید مرده باشه تو این دقیقه بازی(sm120)
نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوسف پیامبری مختاری
سرزمین اهن (sm120)
من همیشه شماره 23 تیم بودم ادعام میومد دیوید بکامم ولی عملا هیچ وقت ضربه کاشته گل نمیکردم و میریدم تو توپا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحثتون کدوم قسمت فوتباله دقیقا؟ --- (sm29)
اشکال نداره بزار بریزه (sm120)نشون بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به خاطر اندامم که گولاخ بودم همیشه دفاع میانی بودم (sm120)انصافا خوبم بودم یه رهبر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی سرعتم خوب نبود به خاطر اضافه وزن (sm120)
همیشه رو کرنرا و ضربات کاشته هم میرفتم جلو گل میزدم! یه وقتایی هم تاکتیک اردشیر رو میزدیم میرفتیم نوک جوابم میداد (sm120)
همون قسمت که خارج از مستطیلِ سبزه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا هر بحثی حسین کنه من مخالفش هستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)