ما مرغ شامیم(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
ما مرغ شامیم(sm81)
شیرین (sm60)دهنی دارد
(sm50)که گردون را بگردانی
(sm2)
شعر جنگ زده رو تابحال کسی آنالیز کرده؟ (sm148)
میهمان پر در آن کعبه که با زر بزنند کعبه کو تا که بیاید به درم در بزند
میشناسم بخدا می شناسم کعبه حُسنی را من که بیاید به فقیران زمین سر بزند.
(sm50)
دلت تهرون (شلوغ و پر رفت آمد - پرطرفدار - آلوده)
چشات شیراز (زیبا و دوست داشتنی)
لبت ساوه (معدن انار یعنی سرچشمه بوسه های خوشمزه)
هوات بندر (حال و هوات گرم و صمیمی و دلت خوش)
بم ام هر شب ( هر شب درونم زلزله است)
تنم تبریز ( تنم لبریز از تب و بیماری است)
سرم ساری (سرم سبز است و آرزوهای بسیار دارم)
چشام قمصر (چشمام مثل قمصر که معدن گلاب است معدن اشک شده)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اینجاشو موافقی؟
طبق این برداشت داره با دختر مورد علاقش حرف میزنه (sm50)
دلم بعد از تو با هر چی که ترکش داشت جنگیده
دیگه بعد از تو با هر کی که درکش کرد خندیده
(sm50)اینم دقیقا خطاب به دختره
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موهات قشلاق دستامه(sm50)
درسته واضحه که اینها خطاب به دختره و کشف جدیدی نکردم (sm50)
منظورم اینه که چرا هیشکی در موردش صحبت نمیکنه
یه شعری که هم درباره جنگه و هم کاملا عاشقانس و داره با دوس دخترش حرف میزنه
خیلی باحال دو موضوع نامرتبط رو به هم ربط داده چرا هیشکی نمیگه آفرین ماشالا چه شاعر فوق العاده ای (sm172)
(sm2)آفرین ماشالا چه شاعر فوق العاده ای (sm151)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)دیروز خسته بودم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقت نکردم داداش.اما چشمنقل قول:
بزودی تحلیل جنگ زده
در مورد جنگ نیستنقل قول:
مسائل عاشقانه و سختی های عشق رو به جنگ و سختی های جنگ تشبیه کرده
از چه من دیوانه دیوانه ترم امشب
از گردش ایام بی خانه ترم امشب
از چه من دیوانه دیوانه ترم امشب
از نغمه مستانه مستانه ترم امشب
(sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد خوبه این آلبوم (sm50)هم صدا هم سبک عینِ Damien Rice
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفقا البوم و کتاب جدید محسن نامجو رو راهی هس که بشه از ایران تهیه کرد؟
شهره - فرشته ها کیفیت 320 یا آیتونز؟
و این
پرنده قمیشی و معین
(sm120)محسن لاغر شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تریاق لاغرش کرده (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حبس از کجا؟ من از کجا؟ مالِ که را دزدیده ام (sm50)
(sm2)یارو کامنت زده الان دیگه محسن جان برو برا سیکس پک ..
(sm2) اون دفه گفتم که مکمل بهش خوب ساخته ..
(sm29)
(sm111)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاه کن من همون کوهم که روزی پرپرم کردی (sm50)نقل قول:
(sm10)(sm19)
حلالم کن تو اِی پایِ جنونِ سربه دارِ من (sm50)
آوازه خون شهر بی شاعر(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ی غمگین شطِ خرمشهرم (sm50)نقل قول:
(sm50)غروب هرمزگانهنقل قول:
بین دور وبریای محسن تو این همه سال شهاب اکبریه واقعا ارزش رفاقت رو داشته
(sm50)
الی احساس نمیکنی کج سلیقه شدی؟ این چه آواتاریه
می گفت ده سال هر روز
راه دوا خونه هارو
ترک موتور گریه کرده
(sm50)