پاروی بی قایق از اون ماندگارا میشه آهنگش
شاهکار کمه واسش چه کرده محسن
نمایش نسخه قابل چاپ
پاروی بی قایق از اون ماندگارا میشه آهنگش
شاهکار کمه واسش چه کرده محسن
.......(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای حسین وان آف خالیه(sm50)
چون گداشتم به پپ و دل فحش بدی ؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمگینم مثل حسین وقتی ...... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم پارو همون دمو بود(sm50)
سرم داره میترکه (sm50)
ریدی روم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
خداشکر باعث نزدیک شدن این دو جون شدم (sm50)نقل قول:
منی که این همه کوهم (sm50)
حسین تو چه حال بوده تونسته وصیت رُ بگه من نمیدونم ولی خوشا به سعادتش (sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm2)دیوث همینجاس
چهارشنبه 16 مهر1393 ساعت: 2:35 توسط:hossein kassaian ممر چیوگوش بدم از چی لذت ببرم ... اصلا فکره همچین البومی نمیکردم
خیلی خووبه خیلی
امسب تا صبح ...
محسن <3 خسته نباشه واقعا
پاسخ:
تو که هنوز بیداری پسرم :))وب سایت ایمیل
من فوش ندادم که(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم میخواین عکسارو عوض کنین حاجتا قاطی نشه کی جواب کی رو میده (sm50)
حسین عاشق تتلو شده (sm50)نقل قول:
چشامو بستم و واکردم و دیدم ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لحن محسن (sm1)(sm50)نقل قول:
به درد هم نمیخوریم ولی دوسش دارم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm27)
احمد آقای عزیز(sm50)نقل قول:
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعا کنید به صبح برسم (sm1)
وصیت هیچیش زمینی نیست (sm50)
تفاوت ها عشق رُ رقم میزنه نه شباهت ها(sm50)نقل قول:
من توی فضای دیگه ای بسر میبرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز کافی نتی؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط meysamdall [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجازشو که دادم (sm50)برای عشقمون هر کاری میکنم (sm50)نقل قول:
مثل خیار وقتی لامپ را جانشین خود میبیند(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)حس بدی میده بهمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اختلاف ..نقل قول:
برم پارو گوش بدم (sm50)نقل قول:
بهم پشت کردی (sm50) مثل امین (sm50)
من هنگ کردم درک این البوم تفسیر میخاد حالا حالا ها نمیشه درکش کرد فقط میتونم بگم خیلی تمیز و دقیقه و فکر شدس
هر چی تو بگی (sm50)نقل قول:
(sm50)نقل قول:
آقا دمتوووون گرم
عاشقتونم
همین
جاتون اینجاس♥
مهدی دعا کن اون چیزی که گفتم برام رقم بخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه فقط شعار میدی (sm50)نقل قول: