بحثای فرهنگی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بحثای فرهنگی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خیلی بازیکن بزرگی بودم چون همیشه پنالتی های حساس رو خراب میکردم حذف میشدیم (sm120)تو مایه های باجو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی میتونم هاردتو قرض بگیرم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) اومدم تهران هارد به هارد کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاس از توی در(sm2)(sm120)
یا قمر ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کوچه پس کوچه زدی ---
نزار رو نمایی کنم (sm120)البته من کامپیوترم شخصیه نیاز به این همه قائم کردن نداره و با نرم افزار هید فولدر کارم راه میوفته (sm120)نقل قول:
حیوانات دیگه داستانش چیه (sm120)
کوچه ی احمد چپ(sm120)نقل قول:
واسه من نیس (sm2)واسه یکی از بچه هاس
ار ور فایل (sm2)
فولدر حیوانات چیه --- ؟ --- (sm108)