شاسکول شما می بردین که به نفع ما بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شاسکول شما می بردین که به نفع ما بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش بینی سایت 90
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا سوم هم رفته بودم.(sm172)
دعا کنین به روزهای اوج برگردم.(sm120)
بازیای عجیبِ ایرانو چطور پیش بینی می کنی (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیکار به نفع و منفعت شما دارم ، دارم داوری بازی ها رو میگم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میانگین هر هفته بالای 32 تا 35 امتیاز آوردن خیلی هم سخت نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میانگین من 32.92
البته این هفته های آخر واقعا سخت شده.
(sm2)
آیا اشتباه داور نتیجه بازی را رقم زد؟
پیروزی با ارزش سپاهان مقابل پرسپولیس در شرایطی رقم خورد که هواداران پرسپولیس معتقدند بودند تصمیم داور در نیمه دوم عامل اصلی رقم خوردن این نتیجه بود.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، سپاهانی که هفته گذشته با پیروزی روحیه بخش مقابل تراکتورسازی به لیگ بازگشتند، با بردی مشابه مقابل پرسپولیس به رده سوم جدول صعود کردند. این مسابقه اما یک حادثه ویژه داشت و آن تصمیم محمدرضا اکبریان داور این مسابقه در صحنه ای بود که مهدی طارمی در محوطه جریمه سپاهان به روشنی سرنگون شد.
طارمی که در شرایط تک به تک با گردان قرار داشت، با ضربه وریا غفوری نقش بر زمین شد و در شرایطی که اکبریان می توانست با یک پنالتی و اخراج عدالت را اجرا کند، در کمال تعجب به مهاجم پرسپولیس کارت زرد داد و صحنه را خطایی به سود سپاهان اعلام کرد. این تصمیم البته در ادامه با مردود شمرده شدن گل سپاهان به نوعی جبران شد، اما همانطور که عادل فردوسی پور می گفت سپاهان 10 نفره که احتمالا 2 گل هم عقب بود، نمی توانست چنین بازگشتی به بازی داشته باشد و روند مسابقه تغییر می کرد.
حالا باید منتظر واکنش پرسپولیسی ها در انتهای بازی بود. البته درباره پرسپولیس این موضوع قابل ذکر است که آنها از نظر بدنی شرایط به شدت بدی در انتهای بازی داشتند به طوری که سپاهان در صورت ادامه بازی می توانست گل های بیشتری را هم به ثمر برساند.(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیوی یاس امشب میاد ؟
اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باران که نذاشته . لینک داری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1080نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
yon.ir/4X9j
720
yon.ir/ZcmJ
مرسی (sm10)نقل قول:
ما میانگین 30 اینا میاریم هزار بالاتریم (sm120)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
این هفته تا الان 16 گرفتم(sm178)
دستهبندی : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشینقل قول:
ما ازتابستون داشتیم بازیش میکردیم (sm70) البته من pes رو ترجیح دادم (sm120)
چه زخم ناتمومی
چه سرنوشت شومی (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چیکار داری لینک بده تحویل بگیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بازیو داری بیا برا من بفرست
همینجوری ادامه بدیم قهرمانیم.... از اخر(sm2)
جی تی ای فقط 60 گیگ حجم دانلودشه (sm27)(sm27)(sm27)
(sm83)چه خبره تو هاردتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آمپر ترکوندن (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رادیاتش زود جوش میاره اینطورینقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm166)
من و تو کنسرت گیلمور
(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تازه 40 گیگ دان کردم ..
کرک ورژن 2 هم اومده ..
(sm50)
این عکسو قبلا گذاشته بودم کیفیت نداشت ..
(sm169)
البته یه اشتباه محاسباتی رخ داد...از اونجایی که مسابقه از هفته 4 لیگ شروع شد میانگین امتیازی من میشه 37.40(sm132)نقل قول:
صد چهره پرنفوذ و تاثیرگذار سال / همسر کیم کارداشیان در صدر
فقط یکم کلافه ام ...(sm50)
زیاد امید ندارم ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
…:: نسخه Ultimate Team Edition بازی ::..…:: کرک ورژن ۲ گروه ۳DM اضافه شد ::..…:: آپدیت ۱ تا ۴ بازی اضافه شد ::..…:: کرک ورژن ۳ گروه ۳DM اضافه شد ::..
- (sm50)
نترس و بگو...(sm50)
اقا چطوری اکانت مدیا
(sm50)