(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل وقتی داری از خنده منفجر میشی ولی باید سیگار دود کنی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه طرفتو نمیگیرم (sm50)اونروز منو بین این 4 تا تنها گذاشتی هر چی فحش بود بت دادم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کنم په؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Vahid. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Vahid. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعا دعا دعا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمل کن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اوله خواب زنه کیه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خونه هستم
ولی 7 آسمون رو رد کردم تو برزخم
منتظرن وصیتمو بگم و نامه اعمالمو بدن(sm1)
دو پاره از کفنم رانقل قول:
به این دو چشم بدوزید
توام از این شعرا بگو(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارو رو باس باكيفيت flac گوش كرد
كي مياد؟(sm50)
m4a هم باشه قبوله
كي ميره اين كيفيتو از كريس بگيره؟
هنگامه قاضیانی(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دزیره باس گیگا هیت بشه انقد خوبه !!!!
آلبوم سفارش احمدِ(sm50)
(sm1)پاروی بی قایق چی میگه لامصب
فردا یا M4B میزنیم یا Flac !!!! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Bilax [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلاب خیلی باحاله
اصلا یه حسی به ادم میده عجیب (sm50)
من پاشدم پیاده رفتم دم دانشگاه با وای فای دان کردم
تازه رسیدم خونه
وصیت پارم کرد
رو زمین نیستم
بیا تو تیم ما (sm50)نقل قول:
مردی که روبروی تو می خواند
جز یک نوار پر شده چیزی نیست(sm1)
غیرمنتظره: رویانیان دوباره مدیرعامل پرسپولیس می شود! (sm50)
ای ..نقل قول:
شب بدی بود 2 تا مور مور بهمون زده بود تو فاز تنفر از فوتبال بودم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکمو درآورد قهوه قجری...
با چي؟ نكنه با Switch Sound File Converter Plus!(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چی میگه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوموخوام(sm50)نقل قول:
وصیت نامه مال خودمه (sm81)نقل قول:
نمیدونم(sm172)نقل قول:
اما این مردم (sm50)
مردم(sm3)
.. مردم ..(sm3)
سیگاریم نیستی سیگار دستت گرفتی(sm50)نقل قول:
من که میترسم طرفش برم (sm50)نقل قول:
میسوزه (sm1)
غروب شد همه رفتند در ایستگاه کسی نیست چه خوب شد همه رفتند
چه ساده اید که دایم کنار این چمدانها درانتظارقطارید
the best offer دیدی؟(sm50)نقل قول:
به خدا روحم دیگه مال خودم نیست مهدینقل قول:
دعا کن حافظم پاک شه
تفنگ سر پر
شعرش خیلی خوبه (sm50)
گم شد ..نقل قول:
دوستم الان پاشده از خونه اومده دم خونمون آلبوم ميخاد هي داره ميزنگه منم گفتم ك... منه(sm70)