[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرت با idm چطو دان میکنی په بذار تو صف خودش پشت سر هم بره دیگه ..
البته بنده به صورت پیشرفته تر کار میکنم ..
خودش تو تایم مشخص شروع به آپلود شدن میکنه و تایم مشخص قط میشه آپلودام ..
بلد نیستم اگه راست میگی نشونم بده واسه اکثر وقتا سرعت میاد پایین لازمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) اون عکس از دستکتاپ گذاشتم پیدا کن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصا من آپلودم بدون استفاده از مرورگره ..
چه فایل چه عکس ..
قبلا هم اینجا گفتم به بچه ها ..
خب منم از همون نرم افزاره آپ مکنم مرورگر مالیده سنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
win x convertor هم داشتی اونو نصب کردم ولی ویندوزم به فنا رفت نمیدانم چجور بود خوبه ؟
فقط بدیش اینه قابلیت pause نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون نرم افزار فقط برا آپلودبویه ..
دارم یه برنامه آپلود میکنم میدم هم تو هم الی استفاده کنین ..
همه کارس هم صدا هم ویدیو هم DVD هم Bluray ..
tnxنقل قول: