نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خسته نباشی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خسته نباشی ..
(sm27)
نصب شد (sm50)
امیر عزیدم ناراحت نشو فقط یه کار میگم بکن درس میشه ..
برو اینجا ایرانو تغییر بده ..
یه پروکسی هم اجرا کن برا دور زدن ip ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد store رو اجرا کن ایجاد اکانت بزن ..
بعد وارد شو بعد نصب کن ..
البته یه ترفند دیگه بلدم که اصلا نیاز به دور زدن نیس ..
اونو نمیگم .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو با این زیبایی ... (sm118)
سایتا چرا خودم برات میکشم بیرون ..
لیورپول
منچستر یونایتد
دوشنبه, ۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۰
زنده از شبکه ورزش
زنده از شبکه ورزشمنچستر یونایتد
فنرباحچه
پنجشنبه, ۲۹ مهر ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۵
جالب شد واسم دارم رو ذخیره رو این کار میکنم ..
C:\Program Files\WindowsApps
این لطف اینستاگرام رو هیچوقت فراموش نمیکنم، چون همیشه برام آزاردهندست کار کردن با گوشی. پدر باتری گوشیرم در میاره اپلیکیشن اینستاگرام
واووو چقد جالب شده .. :l
باید فایل bat براش درس کنی سخته دیوس ..
بد نیستا قشنگ شده ..
سینجول چقدر زر میزنی خفه شو .. (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرت برو نصب کن اینو جالبه ..
امیر منتظر نرم افزار نباش خودت بگیر نصب کن ..
این دیتاش برا مایکروسافت همیطو مثه باقی نرم افزارا نی که ..
دنگ و فنگ داره بخوای ذخیره کنی ..
الان تو این ویدئو این بابا تقریبا یه کارایی کرده ..
ویندوز 7 نصب کردم .. ویندوزم صبح هر چی کردم نمیامد بالا ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیه دیگه ؟ (sm120)
خف رو خاک بر اون سرت کودن ..
دست از سرم بردار از تو بریدم ای یارنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم دست تورو خونده برو سر به سرم نگذار
(sm2)
نقل قول:
خودشه رو 8.1 تست شده قشنگ کار میکنه میری تو اون پوشه دیتای برنامه رو میگیری ..
مجدد ازش استفاده میکنی .. :l
خودشه پوشه نصب برنامه 142 مگ حجمشه ..
الان من بخوام اینو بدم به شما تو سیستم خودتون اجرا کنین باس طبق اون ویدئوی بالا مراحلود برین ..
ولی چون میدونم کار خیلی سخت میشه بیخیالش میشیم ..
فقط میخواستم ببینم چطو میشه باهاش کار کرد .. :l
دوبی هس؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جون البوم و کتاب جدید محسن نامجو رو از ایران میشه تهیه کرد؟
تلگرام (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم بصورتwav و فول کاور موجود هس بخرم؟نقل قول:
(sm50)
(sm81)
11 - Listen To Your Heart ...
گروهی از جوانان منطقه حاره در شهر صور لبنان در شب عاشورای حسینی با برگزاری راهپیمایی اقدام به قمه زنی کردند.نکته عجیب در این مراسم حضور دو زن بود که آنان نیز قمه زنی کردند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]به گزارش روزپلاس از رکنا، چهره واقعی زنی پس از عروسی منجر به نارضایتی همسرش شد.
همسر نامبرده برای این مسئله به دادگاه شکایت کرده است.
در شکایت نامبرده آمده است که این زن بر اثر افراط در آرایش، خود را زیبا نشان داده است
(sm2)(sm2)(sm2)
(sm25)
های بانو
شوخی نکن
چشم خسته بسته میشود
قلب خسته می ایستد ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حماسه ای دیگه ار هادی در تلگرام در حین چت
میگه : مال من کوچیکه (sm2)
(sm2)
قرار بوده مال هر کوچیکتر بوده اون بده ... (sm25)