خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش (sm50)
این راه کج میرسه به مقصد ... خدا میدونه (sm50)
من در میان جمع و دلم جای دیگرست (sm50)
با جناب حضرتش آداب نیست...(sm50)
زخم را با زخم مرهم کردن است
داستان ِ خوب ِ روکم کردن است...
(sm81)
یادگاری بر تن سنگ لحد
بازی نرد است و تاس بی عدد...(sm50)
اشهدان تلاطم
اشهدان شراب...(sm50)
ضَجه ممتد سگ ...(sm50)
ناپولی به وولفسبورگ تجاوز کرد (sm77)(sm120)
گویا ریدیم به فضا شاعرانه (sm50)(sm70)
(sm2)
تا الان داشتی این بازیو میدیدی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ف.اک رفته را حرف مفتیست کار (sm50)
اطرافمان مشتی خزنده که راه به راه پوست می اندازندُ و حقارتشان را با تصورِ تخریبِ ما زنده میکنند (sm50)
(sm50)(sm27)
کجایین که بدبخت شدم سیستم داغ شد خودش خاموش شد ترکید هارد و مادربورد و فن سی پی یو گرافیک شده بودن مث فلز مذاب گذاشتم خنک شد دوباره الان روشن کردم چه کنم
- (sm50)
ویندوز عوض کن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحلیل من اینه که امروز ببریم ، امید داریم واسه قهرمانی ! مساوی = از دست دادن سهمیه !! بازیهای فولاد و مخصوصاً سپاهان خیلی راحته ! تراکتور هم شانسی داره میبره و بازی آخرش هم با نفت تو تبریزه قهرمان میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واکنش جناب اردشیر خان اینه که بازیها رو میچینه که این اونو میبره و ما اینو میبریم و قهرمان میشیم
(sm50)
(sm1) شانس تخمیو ببین فک کنم باس برم پاور عوض کنم دوباره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت نهم
چ خر تو خریه مملکت (sm2)
حسن خمینی تو تهران واسه ننه بزرگش بزرگداشت میگیره.... از اونور مجتبا عاغا هم واسه این که کم نیاره تو مشهد برا جد مادریش بزرگداشت گرفته (sm3)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
احسنت (sm120)نقل قول:
ایول گرین ببینم اینجا چقد باس پاور توان داشته باشه این یارو کم گذاشته واسم
(sm2)شد دقیقا همون پاوری که طرف گذاشته
(sm172)من چیکا کنم به دادم برسین یه بار دیگه سیستم اونجوری داغ کنه سیستم فاتحه
فن cpu درس کار می کنه یا فن کارت گرافیک یه چیزی هست که باعث میشه درجه حرارت cpu بالا بره اینجور مواقعس که سیستم داغ می کنه اینا رو چک کن ببین سالم هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قضیه هم مث نت و صدا و این چیزا هزارتا کرسی شر تو سایتا تف دادن میببینی مشکل همون چیزیه که تو چشته ! تمام سیستم داغ کرد چه ربطی به فن cpuداره فقط و فقط دلیلش میتونه پاور باشه بعد جالبه دیگه از صب داغ نکرده سیستم همونجور روشن گذاشتم هنوز هیچی نشده در صورتیکه وقتی کم اورد یعنی کم اورد دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب پاوریه این گرین لامصب در حد لپ تاپ صدا داره
خیلی ربط داره عزیز اصلا خمیر سیلیکون سی پی یو رو چک کردی در ضمن این نرم افزار رو دانلود کن و ببین دمای حرات پردازنده نرماله یا نه اگه نه فن رو چک کن و خمیر سیلیکون در غیر این صورت از پاورنقل قول:
من میگم کل سیستم داغ کرد تو میگی فن cpuنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نرم افزار چطو کار میکنه
خب می تونه از سی پی یو باشه میدونی سی پی یو بدون فن کار کنه می تونه چه حرارتی از خودش تولید کنه به خیلی چیزا بستگی داره مثلا از بین رفتن خاصیت انتقال حرارت خمیر سیلیکون روی cpu است که نمی تونه به شکل صحیح حرارت cpu را به هیت سینک و خنک کننده منتقل کنه هیچی بازش کنه خودش درجه حرات ها رو میاره هر چقدر پایین باشه بهتره در اخر هم مشکل می تونه از پاور باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنال دیگه
لاشی پروگ رو دانلود کن و بازش کن خوده پروگ اون درجه حرات ها رو میاره اگه در سطح پایین یا نرمال باشه یعنی مشکلی نداره و باید مشکل رو از پاور ریشه یابی کنینقل قول:
خب این چی میگه