دلم سرعت زیاد میخواد......
صدای موزیک زیاد.......
دنده 1 2 3 4
یه ترمز شدید ......
صدای اژیر امبولانس .....
یه پارچه رو صورتم....
و.......
تموم.....
خخخخخخ
الکی گفتم دلم م.مه میخواد
نمایش نسخه قابل چاپ
دلم سرعت زیاد میخواد......
صدای موزیک زیاد.......
دنده 1 2 3 4
یه ترمز شدید ......
صدای اژیر امبولانس .....
یه پارچه رو صورتم....
و.......
تموم.....
خخخخخخ
الکی گفتم دلم م.مه میخواد
خسته نباشی شیخ (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد با گلب من بازی نکنین (sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای اژیر امبولانس .....
یه پارچه رو صورتم....دلم م.مه میخواد
[/QUOTE]
همون پارچه برات خوبه
م.می تو گلوت گیر میکنه(sm128)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشام داره دراز میشه(sm30)
جملاتی از قبیل : "این روزا شوهر کجا پیدا میشه؟" ، "وای اگه این از دست بره می ترشم" و ... خيلى وجود داره چرا اینقدر اصراردارند القا کنند دخترها جز شوهرکردن آرزو و فکری ندارند؟ چرا یکی نیست اینو به تصویر بکشه که اگه دخترها تا 40سالگی مجرد می مانند علتش نبود شوهر نیست بلکه کمبود "مرد زندگی" است؟!!!! و این کمبود ، ضعفی برای پسرهای جامعه است نه دخترها!(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]