نرمالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نرمالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی ok دیگه
مینیومو مقدارشه
البته کلا به این طور برنامه ها هیچ اعبتاری نیست قبلا سابقشو دارم (sm120)
(sm2)همون اولا گفتم اردشیر لوژیستی الکی نبود....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم به این لینکا
اشترم ببین میتونی یکیشو بکشی بیرون اپ کنی
از اون طرفم این سیستم من چیزی نداره بخواد پاور کم بیاره داغ کنه پردازنده کم مصرف گرافیکم اصن فن نداره فن های کیس قط کردم بخاطر صداش در کل فقط یه cpuو فنش
نه باو صب یه ساعت روشن بود داشتم این ویدیو یاس و جمشید میدیدم دانلود کردم بو اومد بعد 10 مینم خاموش شد سیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی عجیب داغ کرد ها فک کردم زنگ خونه یا لامپ سوخته
وایکینگ قسمت نهم کم حجم 720نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اذیت کرد ولش
مشکلات سخت افزاری غیر قابل پیش بینی هست یعنی می بینی مشکل از یه قسمتیه که حتی فکرشم نمیردی(sm50)نقل قول:
(sm2)ایمیل بزنم بگم لاشیا زین پس اپلودباز اپ کنین
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Wisin, Carlos Vives - Nota de Amor ft. Daddy Yankee - Music Video - 2015
اشترم خواستی بزن خوش اب و رنگه میرقصن (sm120)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
(sm120)اشترم زین پس تاپیک گیم اف کم حجمش دستتو میبوسه
پاور نمیخواد ، ویندوز رو عوض کن کارت را بیوفته حله وردار ببری (sm120)نقل قول:
آهنگای دیلینگ دیلینگ(sm2)
اسپلیتر یادت نرهنقل قول:
پاور (sm120)
(sm120)چقدم بد زیرنویس میکنننقل قول:
مهدی من سرچ میزنم این خمیر سیلیکون باعث خاموش شدن ناگهانی سیستم میشه ولی اشاره ای به داغ شدن تمام قطعات نکرده
(sm120)البته قصدم بود تا قبل تابستون برم هم فن cpu هم فن کیس عوض کنم حالا یکم زودتر میرم این خمیرشم بزنه
(sm2)CR by Eliنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی
مگه تموم قطعات داغ میکنه ؟
ممر تک تیرانداز دیدی
احتمالا خمیرش فاسد شدهنقل قول:
اره صبی مادربورد گرافیک هارد فن cpu یکهو شدن کاسه داغ تر از اش (sm120)رفتم گذاشتم تو حیاط یه ساعت خنک شدن اوردم زدم روشن شد تا الان موشکلی نداشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه همه چی با هم اگه بخواد مختل بشه پاور باید باشهنقل قول:
سیلیکون اگه کاربردشو از دست بده پردازنده زود داغ می کنه خاموش میشه ربطزی به تمام قطعات نداره
من میگم تو یه بار بایوس مادربرد رو آپدیت کن . اینم میتونه تاثیر داشته باشه..البته خطریه
ها دیشب دیدم .. خیلی حال دادنقل قول:
واقعی بود طرف (sm54)
(sm120)صبی دان شد این اتفاق افتاد حالم گرفته شد عصری میبینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بره طرف بایوس ، به گا میره (sm120)
به نظر من که همون پاوره
وقتی همه چی داغ کنه و دما برنه بالا و خاموش شه معمولا پاوره
(sm120)اونم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه دیشب شب جمعه زیادی هات شده الینقل قول:
تو اتاقت کار نکردی(sm2)
خاموش شدن سیستم همون داغ کردنه اگه خاموش نشه که کیست کلا باید بندازی دور تو برای محکم کاری عوضش کن شاید اوکی شد این داغ کردن کلا قطعات شاید از سی پی یو هستش یا شاید یه دلیل دیگه داره تو اونا رو عوض کن ببینم جواب م یگیری یا نهنقل قول:
یه لحظه میخواستم اشاره ای به آخرش داشته باشم .. (sm2) گفتم شاید ندیدی نگفتمنقل قول:
خوب شد نگفتم وگرنه اشترت یه ماه بنم می کرد (sm2)
(sm120)باز تو در جریان نیستینقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاورم تازه عوض کردم مدل خوب گرین گذاشتم تازه یه هفتس
جالب اینکه رفتم سایت گرین مشخصات سیستم زدم نرم افزار انلاین داره بت میگه چه پاوری بذاری دقیقن همین مدلی که الان گذاشته (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
البته باز نمیشه قطعی گفت ولی بیشتر موارد مشکل از پاوره
یه چند روز پیش دقیقا مثل مورد تو مشکل داشت با تعویض پاور درست شد
اصلا شاید همون لحظه باشه و دیگه هم داغ نکنه
باز یکم کار کن باهاش(sm120)
همه چیت عجیبه تو (sm120)نقل قول:
گرافیک جدیده هنوز سرجاشه ؟
(sm120)فردا میزنگم به طرف بینم چی میگه قبلش بش گفته باشم که اگه پاور خواس عوض شه دبه نکنه چون خودش گفت این مدلو بذار منم بش گیر دادم گفتم کم نیس گفت نه خوبهنقل قول: