دقیقا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف رییس یا معاونه اداراس زنا کارمندشو با گروه ها مخ میزد میکرد (sm2)
استخدام الا واسه بی سواداس همه با سوادا بیکارن یا راننده تاکسین
معرفی به استاده دا نمرتو میدن خیالت تخت ... سربازی برو سعی کن امریه بندازی تو یه اداره که بعد همونجا جا خشک کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه سهیل (sm172)نقل قول:
آره منم خیلی دنبال امریه باید باشم.
رشته مشته تعطیل . 28نقل قول:
میدن بابا من هفت واحد با کمیسیون برداشتم معرفی به استاد نمرمو دادن فقط یکی کله پاچه بردم تو دفترش خوردیم گفت برو 19 (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm17)نقل قول:
نخوندی؟ برو شروع کن یه جا شاغل شی کونی پارتیم که داری مخابرات بعد برو یکی از این موسسات یا دانشگاها ازادو غیرانتفاعی و...یا حوصله نداری پول بده مدرک بخر لیسانس ده دوازده تومنه(sm176)بعدم ارتقا شغلی بده یه عمر صفاتو ببرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم سهی این مدرکا که می فروشن واقعا اصلا ؟ یعنی ثبت شده تو آموزش و دانشگاه ؟
(sm50)
بابا دانشگاها ایران که نه درس میدن نه چیزی زرنگ باشی نمرتو میگیری ما ورقه سفید میدادیم میرفتیم دفتره طرف مینوشتیم بیست 18 یاهم که جا خودمون یکی دیگه رو میفرستادیم سرجلسه اخه عکس نمیدادیم ورقه هامون عکس دار نبود نمره میگرفتیم و ... کلی کارا دیه خوبیت نداره بگم مد میشه قدیمی میشه(sm50)نقل قول:
کلا درس خوندن داخل دانشگاها الکی بازیه (sm132)نقل قول:
بعله خیلی میترسی برو یکی از موسسات شهرت یا دانشگاه ازاد و علمی کاربردی و.... بدون ازمونن مرده حسابی اسم بنویس و شهریه بریز برو بشین سر کلاسا الا سوالم میدن یه تعدادی میگن برین همونا رو هم میدن تو امتحان هتلن دانشگاه نیستن زمونه ما کونمونو می گاییدن الا مدرک فقط یه تیکه کاغذه کنکورم که خبری نی حتی رشته ها پزشکیم پردیس و بین المللا بدون کنکور بر میدارن برو دکتر شونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسسات و دانشگاها ازاد و غیرانتفاعی و علمی کاربری تا لیسانس اعتبار داره مدرکشون به غیر ازاد بقیشون ارشد و دکتری مدرک معادله فقط برای ارتقا شغلی خوبه وگرنه اعتبار انچنانی ندارن ولی خوب کارمندا که هستن میانو حقوقشون چند برابر میشه توعم تا فامیلت هس برو مخابرات بعد مدرک ببر معاون و رییس شو خریت نکن صبا برو سر کار ظهرا هم کص بازیتو کن دانشگاه علمی کاربردی و موسسات یه چیشون خوبه ساعت کلاساشون دو نوبتس اونیکه صبح میخاد میره صبح اونیم که ظهر ظهر ما کونمون گاییده شده از هشت تا هشت بودیم از دوازده تا سه هم حیاطو خیابونارو ول میگشتیم یا دختر میبردیم میکردیم ...
یکی از دوس دخترا سابقم بدون کنکور با معدله 14 الا داروسازی میخونه فردا پس فردا میخاد دکتر مملکت شه ریدن داداش به مدرک الا هیچ ارزشی نداره من این هزینه که کردمو میکردم واسه خرید اتوبوس یا تاکسیا الا یه سیستم حمل و نقل داشتم با ان درامد مدرک فقط برا پزه واسه بعضیا واسه بعضیا هم مدرک بهونس میرن دانشگاه کسخول بازی یا هم بیکاریشون تلف شه واسه بعضیا هم شاغلی که حقوقشون زیاد شه(sm3)
(sm50)
همه گوش به فرمان رهبریم.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا (sm2)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره درسته واقعا . الان هر چه **** و کونیه رفته تو دانشگاه عامی کاربردی .نقل قول:
تو هفته قراره به یه نفر زنگ بزنم در مورد کار . اگه بشه باید برم تهران برای کار
اگرم نشد یه فکری می کنم
نقل قول:
فقط پارتی میخواد
من خودم با مدرک لیسانس کامپیوتر و مدرک بهیاری برای بیمارستان های تهران بیش از 70 بیمارستان رفتم .
که فرم پر کردم برای استخدامی اما اشنا و پارتی میخواستن .
اولین چیزی که بهت میگن سابقه داری خب مادر قهبه تا کار نباشه چطور سابقه داشته باشم .
شرکت ها هم برای ما که مدرک نرم افزار داریم خیلی سخت تخصص باید داشته باشی تست میکنند تا بگیرند همینطوری نیست .
مسئله بعدی که مهم هست تهران هزینه هات خیلی بالاست اصلا نمیصرفه . بخوای اجاره خانه بدی و خورد خوراک نمی صرفه با این حقوق های پایین
از همون اول یک هنری را یاد میگرفتیم بهتر بود تا درس خواندن. عمرمون به باد رفت
(sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارادوکسو برسون بهم،تلگرام دسترسی ندارم (sm50)
(sm50)
خوبی زنی بود که بوی سیگار می داد . . . (sm50)
نقل قول:
چند مین دیگه . . . (sm19)
چقد کدنویسی بلدی؟خا یه شرکت بزن نتی دیگه یا یه سایت یا اپینقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این چند ماه که بازار کار بودم فهمیدم تو حرف زدن مشکل دارم.ینی قدرت و جرعت حرف زدن ندارم.
نقل قول:
سهیل قشنگ معلومه به شیرت بی توجّهی شده . . . (sm50)
آخه دیوث تو اگه شیر برای ماییدن داشتی بلا خره یه کوری ، کچلی بهت می داد . . . (sm2)
دیوثا زبون دارین ! دو تا بذارین لای چووون این دیوث . . . (sm2)
من فقط تو رو میخوام عشقه اول و اخر من تویی اناناسم همه هزینه ها اگه بگی اره از اون لحظه فقط برای توعه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که بیخیال این بنده خدا شدم دعوا میشه . یکبارم دعوام شد . زبان دارم 4 میخ میکنم طرفو ولی بیخیال شدم
نقل قول:
اومدی توی پخ مخم رو بزنی ، ولی خیلی سخته که بگم : شیر شدی . . . (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مزاح می فرماییم فرهاد . . . (sm10)
تو که میخ داری خوب میخاتو بفروش بعد از فروش اونا برو ادامس بفروش بعد تجارت ادامس راه بنداز(sm2)نقل قول:
نگفتی چقد کدنویسی بلدی کدوم زبونا مسلطی؟سرور اینا بلدی خودت یه شرکت راه بنداز دیه مشتری هم من چندتایی میرم ولی به ما ارزون بده(sm128)
واسه چی ؟ واقعا ؟نقل قول:
اره بعضیا نمیدونن چی بگن . والا ما که اینقد زبان ریختیم طرف میخواست . اما دوباره نظرشو عوض میکرد . کاری نتوانستیم بکنیم داداش
از سوراخت یه کارخونه ای راه بندازم اسمش انچنان در کنه همه دهن باز بمونن بگن صابر به جایه گلنار خانوم(sm128)خانومه من تویی جیگر(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول ممنون از توجهت(sm10)نقل قول:
تو حرف زدن کم میارم.اون چیزی که تو ذهنمه نمیتونم بیان کنم.باید رو بیانم و طرز حرف زدنم کار کنم.