کی میاد پس این امیر با گزند ؟؟ (sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
کی میاد پس این امیر با گزند ؟؟ (sm98)
به زودی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می پرسیدی خب ... خجالتی هستی ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم مردم رو چرا چیز فرض کردن خب قبلا گفتی دوشنبه نمیاد از طرفی میگن شماره کتابخانه ثبت شده خب فقط مونده تاکثیر دیگه خیلی راحت میشه واسه این البوم تاریخ انتشار بگن همه چی به کنار نه تبلیغی نه کاوری نه چیزی
پ ن: من 7 ماهه به دنیا اومدم
دیگه فرصت نشد تا گفتم من شما خوشم اومده گفت برو بیرون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Are You Ready (sm98)
گفتم طعنه نزن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خل و دیوونه مگه از همون اول میگن که من از شما خوشم اومده ... چه دختر باشه چه پسر همون اول آدم جا میخوره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جا نمیخورم رسول به من بگونقل قول:
بعد از اون به یکی دیگه هم گفتم بلاکم کرد (sm2) کلا با این کلمه مشکل دارینا (sm2)نقل قول: