به جان امین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به جان امین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه قد خوبن این دوستان(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارشون درسته ولله! دست مریزاد (sm120)نقل قول:
حیف که ماه رمضون دست و پای ما رو بسته (sm120)
يونان(sm3)
کاستاس تیترقلو(sm120)
بیش از حد دیگه فکورانه بازی میکردم (sm70)نقل قول:
پاس تو عمق مینداختم ولی همش میگفت توپو ببرید گوشه بکشید (sm70)قاطی کردم بش گفتم تو از فوتبال سرت نمیشه اخراجم کرد دیوث (sm70)رضایت نامم رو هم نمیدادن دیوثا (sm70)
میخوام خدمتمو برم یه تیم شهرستانی سپاهی بازی کنم البته اگه زانوم خوب شه (sm70)
یونان با همین فرمون تا فینال میره (sm120)
دوستان نخواستن (sm120)نقل قول:
یکبار دیگه میتونیم هیجان مرگبار پنالتی ها رو تجریه کنیم (sm120)
مربیتون باقیمانده ی زمان مارادونا اینا بوده.باید یه مربی ذوب در مسی بیارین که فکور باشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]