الی مشهد هوا چطورس ؟ دارم میام مشهد ...اینجا با آستین کوتاه میایم بیرون (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
الی مشهد هوا چطورس ؟ دارم میام مشهد ...اینجا با آستین کوتاه میایم بیرون (sm59)
آها مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رقابت بین پی ام سی و جم داره بالا میگیره . آونگم تلفیزیونش بگیره ، دیگه رادیو باید کرکره رو پایین بکشه
خواننده های اونور آب دلخوشیشون اینه که کلیپاشون از شبکه ها پخش بشه و تو بورس باشن و کنسرتاشون سولد اوت بشه
اگه جایی تخفیفی آفی چیزی هم خورده بگو (sm59)
آره گفتن عواملش تو ایرانم بودن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm185)دلت رحمی نداره(sm47)
چشاتم که بی احساس [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوسم داری تو یا نه (sm47)
هنوزم که معماست[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کشیدیم به شکنجه(sm47)
دیدی فاییده نداره[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم بی تو چه میلی به دیوونگی داره (sm224)داره (sm185) داره(sm242)
اول که اومده بود چقد هزینه کرد واسه سینگلنقل قول:
ابی هم سینگل داد عجیب بود
کدوم آلبوم ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)ممنون این زحمت ادامه داره (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
بر در میخانه رفتن
کار یکرنگان بوود
(sm81)