من ... بخورم داداش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من ... بخورم داداش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به همه میگمنقل قول:
(sm19) تو که عشقی البوم یزدانی رو الان دانلود کردم فقط بخاطر تو و پایگاننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلد نیستی چرا خنگی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کند ذهن اصولا و اساسا به دخترای ایرانی نباید اینو بگی تو خارج جواب میده - اینجا باید ک...ونی باشی تا بهت راه بدن - مدل موهات باید خیلی تخیلی باشه ، حرف زدن تخیلی تر ، شلوارت باید تا زیر رونت باشه ، رفتار باید خیلی جلف باشه و ... البته این واسه یه سری دختراست بقیه کلا احساس میکنن از یه دنیای دیگه یه نفر با خر سفید میاد سراغشوننقل قول:
هرکی بود همینو میگفت(sm120)نقل قول:
تو باید تو یه ماه چن بار به یه بهونه ای میرفتی پیشش.تو یه روز تو یه ساعت خاص.مثلن هرشنبه ساعت 5
بعد کم کم ازت خوشش میومد و کنجکاو میشد(sm120)
شاعر میگه.آویزونی گریزونه و برعکس(sm120)
دیدم که میگم(sm120)
باشد که تجربه ای باشه برای بعدن(sm120)
اجرکم عندالله(sm120)
...(sm120)
(sm2)
نه بابا من از اینجور چیزا خوشم نمیاد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اعلام کردم که جان ناقابلیدارم ، جسم ناقصی دارمنقل قول:
پس چی بگم ؟؟ بگم خانوم چقدر زشتی ازت متنفرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]