با هر وَ که علیفر میگه یه بار من فوش میخورم(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
با هر وَ که علیفر میگه یه بار من فوش میخورم(sm120)
طرفدار تیمی نباشی زیادم هیجان نداره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیفر ملت رو بیدار کرد که سحر خواب نمونن (sm120)
بااختلاف مرگبارترین پنالتی های قرن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر میکنم اینجا با اختلاف همه دوست دارن یونان ببازه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوتبال مدرن یا فوتبال قدیم؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اختلاف یک طرفه ترین رای گیری قرن(sm120)نقل قول:
(sm31)(sm64)---
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موقع دروازه بانا نمیپریدن از زمان پپ فهمیدن که میشه پرید(sm120)نقل قول: