[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزدیک به فطر شد و تو همچنان به منحرف بودن خودت ادامه میدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به مازنی بشکافمش اینطوری میشه :نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تی : تو
را = را
می : من
سو : سمت ، طرف
جفتش کنی یه طورایی میشه تو بیا سمت من ... یکم عامیانه بشه میشه بیا سمتم ... یا برو مه کش ... همون بیا بغلم .... پس پتانسیل مازنی شدن داره ، پس مطمئن باش گیلانی هم میشه
شاگرد باید زشت باشه تا آدم چیزی یاد بگیره ، این دختره اشلی تو برنامه آموزش زبان بی بی سی این قدر خوشگله که بعد از دو سال همون یک ذره انگلیسی هم که بلد بودم یادم رفت
پیمون (sm19)
کپی برابر اصل آهنگ عادت شادمهر
چه مهربون شدی .... عمو این دختره اشلیه ، خانم منشی نیستاااا ... یه وقت عاشقش نشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حورالعن بهشتی رو هم با خانوم منشی عوض نمی کنم چی فکر کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"این اسیرمون بازیکن تیم ملی والیباله. خداییش کم تر از یک میلیون دلار نمی تونم قبول کنم. شما برو بپرس."
محسن رضایی در حال فروش اسیر آمریکایی