(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کذب محض(sm120)نقل قول:
چی میفهمی تو با اون سلیقت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بین منو تو فاصله غوغا میکنه... (sm120)(sm81)
فقط مجید خراطها(sm50)(sm2)نقل قول:
راستی تا یادم نرفته نائب قهرمانی شکوهمندانه لُنگ را تبریک عرض می نمایم (sm2)حیف شد ستاره ی دوم پرید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام آقا امیر ممکنه بهترین آهنگ های ابی رو مثل ترانه خاکستری که من خیلی دوست دارم برام قرار بدی تا دانلود کنم
قله خوشبختی کجاست؟(sm50)
در کل ابی 40 گلدن براش کمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم ستاره های سربی رو ببین سیاوش چیکار کرده . یه ملودی ساده و تنظیمی که الکی شلوغش نکرده . قسمت پایین آهنگ رو ابی فوق العاده اجرا میکنه بعد نیم پرده میاد بالا دوباره نیم پرده بعد به اوج میرسه (sm1) شاهکاره دیوانه کنندس . عاشق اینجور اهنگام . موقعی که این البوم اومد همه دیوانه ی ابی شده بودن . ابی پرستی با این آلبوم شروع شد . ینی سیاوش چجوری به این فضا رسیده . عصاره ی حنجره ی ابی رو کشیده بیرون بدون هیچ شلوغ کاری تو تنظیم .
زیاد حرف زدم ...
(sm74)س از نزدیک به یک دهه تلاش؛ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]