اندکی صبر سحر نزدیک است (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اندکی صبر سحر نزدیک است (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شکلک همزمان داره میزنه تو صورت یارو و از پشت ....(sm120)نقل قول:
خداییش من پاس مینداختم در حد پاسی که اوزیل تو الکلاسیکوی رکورد ها به کریس انداخت و 2-1 بردیم (sm120)ولی مربیمون فش کشم میکرد (sm120)مهاجممون حرکت نمیکرد مینداخت تقصیر من (sm120)البته دقیقا روزی که اخراج شدم یادمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی استانی بود تیم 1-0 عقب بود تک به تک شدم سر توپ زدم همشون اونور رفتن باز سر توپ زدم و باز سر توپ زدم (sm120)اخر یکی اومدتوپو گرفت منو اخراج کرد (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه پیشرفتی کرده فوتبال (sm120)نقل قول:
اگه این یونانه --- تا آخر جام جهانی تا 3 و نیم هممون را بیدار نگه می داره و تو پنالتی میبره ---
ساماراس بیشتر شبیه بسکتبالیستاس تا فوتبالستا (sm120)
به جرات میتونم بگم با اختلاف به موقع ترین اخراج تاریخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف نیکوپولیدیس نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدال شبیه کیاست؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]