چه میدونم ... گفتم شاید یه وقت اشتباه گرفته باشیش ... برای صابر گذاشتمش کنارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه میدونم ... گفتم شاید یه وقت اشتباه گرفته باشیش ... برای صابر گذاشتمش کنارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"این اسیرهامون از این خواننده های رپ سیاه پوست پایین شهر نیویورکن. اینا سه تاشون رو بهت میدم صد دلار."
محسن رضایی در حال فروش اسیر آمریکایی
آگهی محسن رضایی در نیازمندی های همشهری:
"فروش محدود تعدادی اسیر آمریکایی جوان و سالم، معاوضه با زمین در کلاردشت."
صابر گول هرکَسی رو نمیخوره ( کسره گذاشتم سو تفاهم نشه )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا بدبخت شدیم. مذاکرات هسته ای به گ.ا رفت.
کاور آهنگ انرژی هسته ای امیر تتلو:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه این اشلی زن زندگیه ... خوبه ... میتونه یکی از رقیب ها باشهنقل قول:
من حوصله ندارم دانلود کنم تو برو دانلود کن بین چه گندی زده این ک*س مخنقل قول:
سنش زیاده باو ! سن عمه منو دارهنقل قول:
تو یه آهنگ تتلو توی سیستم من پیدا کردی ، کل کیس رو از پنجره پرت کن توی حیاط ....نقل قول: