خوش اومدی (sm50)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوش اومدی (sm50)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی یه ماه پیش به کی گفتی غصه نخور به همین زودی ها کارت پایان خدمتت میاد بعد با خیال راحت تو خونه میشینی میزنی (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
خودِ شهرامِ شب پره رو هم دعوت کرده سرِ کلاسِ دانش گاه به عنوانِ مهمانِ ویژه (sm118)
ن ندیدم ...خوب شد گفتی یادم نبود !!!! ولی شنیده بودم که ی سخنرانی داشته و از شب پره دفاع کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیگه وقتی که مثلا یکی 10 روز یا 20 روز یا یه ماه فقط مونده باشه دیگه مثلا زود میره دیگه اگه به خودش سخت بگیره که دیرتر میگذره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 5 ، 6 ماه پیش دیدمش .
یعنی دیوانه شده بودم !
4 تا از آهنگ های شهرام شب پره رو پلی می کنه سرِ کلاس به دانش جو هاش می گه : ما هم موسیقی یِ با کلاسِ استاندارد داریم !
آخرِ کلاس هم از شهرام شب پره دعوت می کنه تا صحبت کنه .
کلا بر خلافِ اون چیزی که مردم فکر می کنن شهرام شب پره به شدّت آدم با شخصیت و پُری از لحاظ تولیدِ موسیقی هستش .
بابا دارم بهت چه میگم 10 ساعت میگم سرچ کن فلک هست هم مایکل هم مدرننقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگرم صبر کنی بعدا امیر میذاره سرش که خلوت تر بشه میذاره