(sm50) من یه مسافرم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50) من یه مسافرم
onlymajid(sm81)
امیر راستی چرا ویدیوی مسافر رو روی سایت نذاشتین هنوز؟؟ (sm54)
خدا نكنه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو زندگی خرج داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت به این دیدار، لعنت به این دیوار، لعنت به این آوار، من زیرِ آوارم
هر روز پاییزه، هر هفته پاییزه، هر ماه پاییزه، هر سال پاییزه (sm50)
(sm27)
(sm120)
(sm173)اشترم تا کی منتظر قنبری باشیم
American.Sniper
مزخرف بود مخصوصا اون قسمتی که بچه رو میزنه(sm3)
colour me in _اdamien rice(sm50)
چقدر خوبه این اهنگ(sm81)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم عالی بود (sm50)
(sm176) کدوم اهنگای کلد پلی خوبه دانلود کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه کشی کجاش عالیه(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی گوش دادی ازشون؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومای Ghost Storie
Mylo Xyloto
Parachutes
X&Y
کلا فوق العادن (sm59)
شاسکول جان این چه ربطی به بد بودن فیلم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسی که اون لحظه بهت دست میده یعنی ساختِ فیلم عالیه
این یه واقعیتِ .. فیلم واقعیت بود ، تو فقط اخبار ساعت 9 رو دیدی از عراق
فعلا هیچی..با کدومش شروع کنم؟(sm93)نقل قول:
به نظرت یعنی این اتفاق ها نمی افتهنقل قول:
اره درسته واقعی بود ولی به تصویر کشیدن کشتن بچه یه کار غیر انسانیه
من اصلا اخبار نمی بینم من کلا از کشت و کشتار متنفرم
به هر حال اون قسمتش گند زد به فیلم از نظر من
(sm120) اگه ریتمیک خوشت میاد Mylo Xylotoنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه الکترونیک مثل اسلو الکترو یا الکترو پاپ اینا دوس داری Ghost Storie
اگه آلترناتیو راک دوس داری اون 2تا آلبوم دیگه
(sm50)
ممر برو فیلم ها ی نولان رو ببین مخت سوت بکش
برو فیلم Interstellar رو ببین تا پشمات بریز البته اگه بتونی فیلم رو بفمی(sm2)
پرسپوليسي سابق آبيها را قيچي کرد(sm2)گل قیچی خوردین ؟ (sm2)
یعنی یه هفته س سیخ کردین رو این امریکن اسنایپر نمیکشین بیرون (sm70)
اوه چه گلی خوردن (sm120)
من که الان دیدم زیاد چنگی به دل نزد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همون اوایل دیدم با کیفیت پرده خوب منتهی اخرش رو نفهمیدم چی شد (sm120)نقل قول:
پرواز به آنجا كه نشاط است و اميدست
پرواز به آنجا كه سرود است و سرورست
آنجا كه ، سراپاي تو ، در روشني صبح
روياي شرابي ست كه در جام بلور است
(sm50)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی اخرش کریس می میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکانسی که زنه کریس داره رفتن اون رو می بینه و تا اخر می بینه فوق العاده اس
مهدی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
30نا(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی سر اکبر اوردی نیستش (sm25)
تو سربازی داشتی پا میچسبوندی ما اونو اینجا تحلیل می کردیم (sm120) هر فیلمی فضای خودشو داره ربطی به هم ندارننقل قول:
زندس. یکم حوصله نت نداره این روزا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)آخِینقل قول:
اون بچه میتوسنت 15 تا سربازو در یک لحظه بکشه.. پس تفاوتی با هیولا نداشت
صحنه ی دومی که میخواست بچه رو بزنه خیلی جذاب بود [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اون می گفت بندازش توام تو رختخوابت باهاش تکرار می کردی.. این حس فیلم یعنی واقعیتی که کارگردان میتونه بهت القا کنه
(sm50)خودت چطورینقل قول:
یادم نی اصلا و فقط یادمه یه مرده اومد دنبالش رفتن بیرون فیلم تموم شد نمفهمیدم چی شد دقیقا صدا شلیک اومد انگار کشتنش یه چی تو این مایه ها بود (sm70)نقل قول:
من که رو قهرمانی کیسه میبندم (sm50)
اوضاع تعریفی نداره ولی میگذره (sm50)نقل قول:
خودت در چ حالی ؟