مرسی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ لیبل آونگه واسه همین معین مجبور شد بدون تگ رادیو آپ کنه . حتی کنسرت آهنگایی که آونگ زده ، رادیو نمیتونه پخش کنه . حالا این چجوری پخش شد عجیبه . فک کنم معین فهمید سریع داد pmc بعد رادیو دید سرش کلاه رفته
آرمین حق شکایتش محفوظه ولی به خاطر عمو نصر منصرفش میکنم(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
پس از حواشی فراوان و اتفاقات حاشیهای هفته گذشته
(sm74)
نقل قول:
آفرین دقیقا منم تازه دیدم شک کردم ..
مخصوصا اونجایی که میگه دلم تنگته ..
خیلی خوب میگه بیشرف ..