من کی همچین غلطی کردم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من کی همچین غلطی کردم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که شرعا اشکال داره واسه من با بدبختی بلند میشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا عید صبر کردن موشکلی نی بازیگرارو برندارن عوض کنن دوباره دیوسا(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحنه محاکمه عالی بود(sm1)مبارزه اوبرین خیلی خوب بود دیوس خیلی لحجه قشنگی داشت(sm1)صحنه ریدن پدر و مردنش خوب بود(sm3)اونجا که دختره توله هاشو بستم اومد بیرون خیلی خوب بود(sm3)
هاوو بازیگرا عوض میره بدیشم اینه که کی دیگه میتونه ثل متیو مت کانگی و هارلسون بازی کنه(sm3)ی جا خوندم یکی از بازیگرا کوللین فارل هستش(sm50)
بلی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر همین ناخن کوتاه کردن با خانوم ها مشکلات زیادی داشتم(sm120)
دو ساعت چسبیده بود بهت سوتفاهم ایجاد کرد(sm70)نقل قول:
جنسیت مورد هنوز مشخص نشده ولی موردی که میگم بوده(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mirza119 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوء تفاوت بود(sm2)نقل قول:
وای وقتی تیریون داش حرف میزد مو به تنم سیخ شده بود...خیلی خوب بود اونجا که گفت کاش میذاشتم همتون بمیرین...اونجا که به خواهره گفت دیدن مردن پسر حرومزادت .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mirza119 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشق تیریونم
من دوس ندارم بازیگرا عوض شن باهاشون ارتباط برقرار میکنی بعد زرتی برمیدارن عوضش میکنن
سفید کننده بریز روش تا رشدش خوب بشه(sm2)نقل قول: