قبول نیست این بیت صد بار تا حالا استفاده شده اینجا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قبول نیست این بیت صد بار تا حالا استفاده شده اینجا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موهات کهکشون و چشمات ستاره هاتن
منظومه های شمسی جفت گواره هاتن
به من چه مننقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستش دارم میزارم
اولا نقل بگیر قاطی نشه (sm120)نقل قول:
دوما فک کنم ۱۰۰۰ باری این استفاده شده ها (sm70)
یک بار، دو بار،فوقش سه بار! نه صد بار(sm120)(sm174)نقل قول:
باشه ده هزار بار استفاده بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل بگیرم که مثل چی بشه اصلا چی میخواد قاطی بشه توهم زدید امیدوارم نجات پیدا کنید
یعنی چی داش اشتباه اومدی اینجا جای دلنوشته ی شما نیست که بخوای ۱۰۰۰ بار پشت سر هم استفاده کنی ، اگه میدونی مشاعره چیه بسم الله ...نقل قول:
نقل نگیر ، بقیه هم ازت نقل نمیگیرن (sm176)
اعصاب نمیزارن بمونه اینجا هم با مردم کلنجار برم (sm1)نقل قول:
نگار تازه خیز من کجایی آی کجایینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به چشمان سرمه ریز من،کجایی آی کجایی؟
یار قشنگ دلم بیا که تنگ دلمنقل قول:
تا کی با دلتنگی باید بجنگه دلم