گواردیولا بهترین مربی در استفاده از پلن b (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
گواردیولا بهترین مربی در استفاده از پلن b (sm2)
رسما داره دست به انکار خودش میزنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد چش به من لاشی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه اشکال داره مخالف بودی؟فک میکردی جواب نمیده اما داد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی شعور پلن(sm2)... پنل چیه؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا من گفتم پنل(sm77)(sm2)
حسین تو از اول عاشق مودریچ بودی؟؟ (sm120)
داشتم با برادرم در مورد پنل کولر صحبت میکردم الان اینجا هم نوشتم(sm2)
بی سوادیم دیگه(sm2)نقل قول:
تو که میزاریش کنار دومنک اون یکی میگه قهرمان هم بشه بزرگ نیست اینا خودش ثابت میکنه چه جور مربی ای هست از نگاه شما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرت بردادرت راجع به گواردیولا چیه؟(sm120)نقل قول:
؟نقل قول:
ما کی گذاشتیمش کنار دومنک؟؟؟اون عمو دل بود کنار دومنک قرار میگرفت (sm120)
برادرم طرفدار بایرن مونیخه(sm120) تنفرش از گودزیلا از ما بیشتره(sm120)البته طرفدار رئالم هست (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته نمیشه از چرت و پرت شما هم در مورد دلبوسکه گذشت(sm50)
حسین کنار هر دوتاشون گذاشت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والله ... من اصلا مخالف نبودم... البته شناخت کاملی نداشتم ازش ولی هیچوقت نه مخالف اومدنش بودم نه علیهش جبهه گرفتم... اتفاقا سال اول بعضی از دوستان یه انتقادهایی می کردن ولی من همیشه چون تکنیکی بود، سبک بازیشو دوست داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنل(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ترکیب رئال مادرید: کاسیاس، کارواخال، په په، راموس، مارسلو، کروس، مودریچ، خامس، بیل، بنزما، رونالدو
مارسلو(sm3)راموس(sm3)کارواخال(s m3)
عجب اتوبانی(sm120)
اربلوا (sm19)
من عاشق هیچ خرید رئال نبودم.....فقط کاکا(sm2)خامس هم دوس داشتم وقتی فهمیدم داستان چیه حالم ازش به هم خورد(sm3)نقل قول:
خامس (sm3)نقل قول:
اتوبان شهید مارسلو (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی من تو بحثای امشب یه بارسایی قلمداد شدم چرا باید در مورد رئال حرف بزنم ؟(sm120)
کارواخال خوب بود امسال اتوبان شده(sm172)
خیابانی دیوث (sm3)گمشید برید دیگه (sm3)
ده خیا رو بخریم ؟(sm172)نقل قول:
رئال گل رو زد
کریستیانو(sm120)
بارسا تیم محبوب صدا سیما میلی (sm120)
رئالی بودن مثل شاه دوست بودنه (sm120)
رئال=اسرائیل(sm70)
حسش نی برم فیس ببینم چطوری گلو زدیم(sm120)
فقط بازی سختمون تو مستایاست تا نیم فصل (sm120)
لعنت به Bein Sports که مارو رو محتاج صدا و سیمای میلی کرد
(sm137)
گاگولا یه ***** شکن درست و حسابی رایگان بهم بدین !
بین اسپورت هم نشون میداد من محتاج بودم (sm120)
پاس گل گرت بیل