چه لجی با ناهیدی تازه چند روز پیش کامینگ سون داده برای کارای جدید(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه لجی با ناهیدی تازه چند روز پیش کامینگ سون داده برای کارای جدید(sm59)
داداش من هیچ وقت خودم کارای قبلی شادمهر را که خودش تنظیم میکرد تا زمانی که کامل منتشر نمیشد پیش داوری و قضاوت راجع بهش نمیکردم که هیچ همیشه هم مطمئن بودم که حداقل از لحاظ موزیک کار ضعیف بیرون نمیده اما الان از میلاد هاشمی که سطح کاراش مشخصه چه انتظاری میشه داشت ؟ معجزه که نمیتونه بکنه نهایتش اینه که یه موزیک متوسط و معمولی واسه آهنگ زده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این وسط آدم حیرت میکنه که چرا کسی که خودش بین دست کم 5 تا تنظیم کننده برتر ایران باید کارشو بده دیگران تنظیم کنن اونم تازه افراد با لول پایین یا متوسط (sm172)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم شاخ درمیاره نه به اون که تو طرفدار 4 تا کارو میده به ناهیدی نه به این که الان گذاشتتش کنار (sm25)
------------------
لینک مستقیم نداری؟
اینا همشون مستقیمن
هم میتونی آنلاین پلی کنی هم دانلود کنی
لینک دانلود بده بزنم تو منیجر صفحه باز نمیشه
--------------نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان جان 5 لینک اورد کدومو دان کنم؟
این لینک بالایی که گذاشتم کار نکرد ؟نقل قول:
همشون یکین فرقی نداره
نه اون کار نکرد داره دانلود میشه
(sm25)
شبیه بود ؟
پیام میدم برات
(sm188)
(sm50)
(sm132)
پیمان به نظرت آهنگ کی میاد؟
فکر کنم واسه عید فطر برنامه ریزی شده
منبع خودمونم امروز صبح ازش پرسیدم گفت نزدیکه
خب ببینیم اسمی از البوم هم هست یا نه
از تنظیم خیلی حرصم میگیره (sm1)(sm1)
یعنی چی آخه خودش تنظیم نمیکنه اه
استاد تنظیم آکوستیک باشی بعد بدی دست کسایی که انگشت کوچیکه پاتم نمیشن (sm1)
" حس خوبیههههههههههه
ببین این یه نفر همرو به خاطر تو پس زده
واسه ی روسوندن خودش به تو،همه ی راهو نفس نفس زده "
اینقدر درگیر ملودی و تنظیم شدیم که اصلا یادم رفت اینو (sm25)نقل قول:
خب بریم پیمان جان
هــــــــــــــــــــــــ ــوف بریم (sm27)نقل قول:
شب بخیر(sm10)
قربونت
شب خوش فرید جان ...(sm72)
موزیک : شادمهر
تنظیم : میلاد هاشمی
ترانه : مهدی کساییان
تاریخ پخش : فعلا مشخص نیست ولی به احتمال زیاد همین هفته
کار که کار خوبیه،تو همون چندثانیه مشخص بود که تنظیمشم خیلی خوبه و به اینکار ریتمیک میاد،،میلاد هاشمی ام تنظیم کننده ی خیلی خوبیه حداقل من خیلی تنظیماشو دوس دارم مخصوصا تنظیمای ملودیایی که چند سال پیش میلاد باران میساخت که آ هنگای خوبی بودن،،چنتا از آ هنگای هیته این چندساله تنظیماش با میلاد هاشمی بوده و به نظرم بازم شادمهر انتخاب اشتباه انجام نداده.....از مهمتر اینکار شادمهر قابل تحسینه ازین لحاظ که به جوونا داره کمک میکنه،اونم.جوونای با استعداد داخل ایران و باعث میشه اسمشون بیش از پیش شنیده بشه و من خیلی ازینکارش خوشم میاد همونطور که با دادن تنظیم معروف به آرون خیلی به اون.جوون کمک کرد و اونم خدایی خوب تنظیم کرده بود!! پس مطمین باشین شادمهر معمولا کم اشتباه میکنه مخصوصا الان که تجربش خیلی زیاد شده،پس به انتخابش اعتماد کنین!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایید (sm50)
آهنگ قشنگی باید باشه و کلیپشم مشخصه جالب باید باشه...فقط یه چیزی اینکه بعد چنبار گوش دادن دموی آهنگ شبیهه یکی از آهنگای قدیمیه نانسی عجرم تقریبا و یاده اون افتادم وقتی گوش دادم،حالا باید کلش بیاد ببینم ملودی همونه یا نه....از صبح دنبال آهنگ نانسی میگشتم تا بالاخره اسمش یادم اومد...این آهنگ نانسی به نام"Inta Eyh" رو گوش بدید.،خیلی نزدیکه به این!!(sm50)
خب به جای گشتن همین تاپیک رو چند صفحه برمیگشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره ولی نه همه ملودی او نیست
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام پارسا خوبی؟
سلام عزیزنقل قول:
خوبی تو؟
ممنون...
داداش بهت تسلیت میگم
سلامت باشینقل قول:
خدا پدر مادرتو برات نگه داره (sm127)
من برم فعلا
باز میام
شاد و شادمهری باشید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
/
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]