فوکم تا دسته تو کیون نویسنده های مطالب ژدیدی که گوذاشتی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
فوکم تا دسته تو کیون نویسنده های مطالب ژدیدی که گوذاشتی ..
(sm120)من واقن حیف که خستم مث دوران جوانی نمیتونم بتایپم
و الا چقد اینا الکی تف میدن گاهی اوقات فکر میکنم نشستم داره یه بچه رو قانع میکنم
مثلا اون عرزشی هنر دوست نوشته یجا گفته اغوش و موی مشت یجا انتقاد میکنه عشق رختخوابی را بعد نتیجه گرفته البوم تکلیفش با خودش مشخص نیس ! اخه ننت کو بابات کو اونجا طرف داره معشوق خودشو خطاب قرار میده اون یکی داره جامعه رو خطاب قرار میده فرق این دو تا رو واقن نمیتونی بفهمی ؟ حالا میگی شعرا گنگن اینکه راحته فهمیدنش
هر دو اینا اومدن مثلا به شعر گیر دادن گنگه پس ضعیفه ! اخه این چه حرفیه چاوشی ورداشته ساده ترین شعرای مولانا خونده چارتا شعر دیگه میاورد مخت بگوزه اون وقت میگی شعرا خوب نیس ؟!
این شده قانون من دراوردی ادما هر چیو نمیفهمن یا نمیتونن یا دوس ندارن میگن خوب نیس
بعدشم این البوم بقول نویسنده ای که قبلا لینکشو گذاشتم خودشو در اختیار این نوع شعر حالا نمیدونم غزل مدرن میگن پست مدرن میگن گذاشته ما با این دنیا اشنا بشیم همون کاری که با اشعار کلاسیک کرد این بده ؟ شعرای صفا پر از تشبیهات و استعاره اینو تو نمیفهمی میشه بد ؟ جواب اکبرو من چی بدم (sm2)
بتاخت قفلِ مرا وا کن(sm59)
بتاز ای که پُر از راهی(sm51)
(sm81)خاله اگوستی میاد جلوی چشم
(sm2)قسمت اول شیم لس
همش ک در حالی پلی هستینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیاس من فکر کنم مرگ پدر محسن هم بی تاثیر نبود که تو این البوم اصلا اهنگ 6&8 نداشته باشه
فکر کنم هنوز سالش هم نشد
سخن پر بیراهی نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بابا اون آهنگ باز آمدم رو بده بیرون لذشتو ببریم .. (sm59)
قسمت سوم ممنوعه رو دید م الان یه ژوریه ..
ای بازی مومو شی شیه ژا نهنگ ابی اومده تو واتس اپ ..
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلبر یه ماه بعد فوت پدرش اومد چه ربطی داره
ربظش اینه اون برا فیلمه پخشش دست خودش نبود ..
گرچه منم میگم خیلی ارتباطی نداره ..
اینا شوتن کلا یارو گفته دیگه خبری از این آهنگای فوقالعاده محسن نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد نصف آهنگایی که اسم برده جزو ده تا کار ضعیف محسنه
جز(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
جهان فاسد مردم شعرش خیلی قشنگه
موزن رید (sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) منتظر نسخه سنتی هستیم
فرا رسیدن ماه عزای سیدالشهدا وائمه اطهار(علیهم السلام) را به شیعیان جهان تسلیت عرض میکنیم
منم که طعمه ی قلابم
مرا شکار کن ای ماهی
دهنت سرویس صفا (sm50)
دیووس و جهالتی که همچنان پابرجاست (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول این سریال ویچر این چیزی که من دارم میبینم بخواد پیاده شه عجیب غریبتر از گیم اف میشه نت فلیکس خوبه خیلی هم خوبه اما به عظمت hbo نیس به نظرت چیکا میکنن (sm1)
عالی بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)فدای آبی دریا
قشنگه به نظر من جزء کارای خوبه البومه من خاک اره رو نمیفهمم داره حرف میزنه ترجیع بندم یه ملودی پاپ دم دستی میخونه بعد گیتار عادل اون وسط و آخرش چی میگه نمیفهممنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماه مهر کار خوبیه ولی وسط اون آلبوم چی میگه من نمیفهمم خیلی از بیتای خوبشم و نخونده اصلا
از وسطاش دیگه ملودی و کلا میذاره کنار فقط پشت هم کلمات و میگه خیلی بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همراه خاک اره تنظیمش فوقالعادس
سوپرایز من
برای اولین بار
تغییر نام های ترکهای البوم به صورت اختصاصی
بزودی...
(sm50)و عمر سرفه ی کوتاهی
که با گذشتن 900 سال (sm1)
نقل قول:
تا 2020 هم نیمیاد ..
بازیش که بهترین بازی سال شده بود من اولاشو بازی کردم .. (sm1)
نقل قول:
نه چون بازی رو زنده تماشا کردم دقیقا یادمه بازی پنجم فینال بود اینم سندش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست میگی همه کاره هیوستن هاردنه. لبرون جیمز هیچ وقت همچین جایی نمیومد.کارملو رو نمیشناسم از کدوم تیم اومده؟
عمرا امسال نوبتی هم باشه نوبت هیوستنه (sm120)
اگه بازی ششم بود کار گلدن سخت میشد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاردن دوست نداره پست 2 بازی کنه واسه همین کریس پل نیمکت نشین میشه وگوردون میاد ... البته که هاردن در گارد راس بی نظیره ولی حیفه پل نیمکت نشین بشه ... استراتژی مایک آنتونی در بازی گرفتن همزمان هاردن و پل عالیه ...
کارملو آنتونی دیگه هیولای نیویورک (sm120)
با اومدن کازینس هیچ تیمی رقیب ما نیست (sm128)(sm120)
فصل جدید بیگانه نوامبر هر کی ندیده خاک تو سرش
تا فصل شش تمدید شده فصل چهارم داره میاد
سریال تحسین شده خالق گیم اف ترونز
ندیدم ..
دارم فیلم Her میبینم ..
اقا هارد دس دوم ssd ظرفیت 120 چنده تو بازار الان