متخواهــــــــش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
متخواهــــــــش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا سوبرا و به همین روش نذار ببینه (sm59)نقل قول:
تعارف نکن دیگه همه میدونن به تو بیشتر میاد(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیگه پسرم(sm203)(sm198)
همیشه زنده باشی (sm200)
جان شیخ اگه کوتاه بیام... را نَرِه به قول صابر (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شکلکو که میبینم نمیتونم جلو خنده ـمو بگیرم (sm2)نقل قول:
نظر شماها چیه؟ (sm59)
بسه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه کوتاه نیای به بچه های بالا معرفیت میکنما(sm39)
اصن تو کدت چن بود؟؟؟(sm35)
(sm127)
نقل قول:
من عاشق این شکلکم خودم گفتم امیر اضافه کنه (sm198)(sm191)
غلط میکنی (sm142)(sm70)نقل قول:
من روم نمیشه کدم ـو بگم (sm172)
(sm19)
نظری ندارم(sm30)نقل قول: