هر عکسی میزاریم میگه شبیه یکی شدی .. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر عکسی میزاریم میگه شبیه یکی شدی .. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار یه سرچ کنم شاید گیر بیارم عکسشو (sm2)
یعنی با این میشه از همین دی وی دی های معمولی اچ دی کشید بیرون ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دق دادی منو رسما این برنامه ش بی نظیره هر چی برنامه ریپ باشه من نصبیدم این سرعتش بی نظیره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت بخوره تو سرت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم قسمت دوم اگه هنو دان نکردی
اخه این کم حجمه
تا دقایقی دیگر بینم این سینجول خیرش میرسه یا نه
سینجول ریدمانی دیگر ثبت شد دیوث من نمیدونم تو چه کخی داری اینقد دروغ میگی خو بوزینه خودت تا بحال تو عمرت از دی وی دی اچ دی زدی که واسه من رو میکنی
(sm85)(sm185)