به منم آموزش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به منم آموزش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خفه ..
(sm2)بگو دیوث
شعله خنده ی خاموش تو بود
که رو دیوار اتاقم رقصید ... (sm50)
(sm128) کدوماتون از این سالادا گذاشتین دو تا دبه بزرگ بار گذاشتیم (sm173)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این نمیگن سالاد میگن ترشی ..
جفتشه
حالا باز نیای مث پارسال محصولات رشتیو معرفی کنی دو ساعت (sm2)
کلمش رو دوس دارم ..
(sm2)دیوث یه میوه ای یه دفه معرفی کرد فقط تو رشت بود
په چی فک کردی فقط اونجا از این شیز میزا پیدا میشه ..
آهان ازگیل ..(sm59)
چیزگیل !!!
شیز صحیح میباشد .. !!!!
(sm173)نقل قول:
سینجول امشب یارانه میدن دو تا 100 گیگ بزن تو گوشش
یارانه مگه میره تو جیب من ..
ولی واقعا این ترافیک برام داره دردسر میشه ..
روزی 500 مگ دارم شارژ میکنم ..
(sm120) یه دفه هوس اینا کردم فصلش نبود بعد ترشی بندری گرفتم دیدم خیلی شبیهشه گفتم حتمن طعمش نزدیکه هیچی دیگه خوردم تا فرداش رو هوا بودم (sm2)
من مصرف اینترنتم با شما فرق میکنه فقط نامحدود جواب میده ..
الی البته یه مدلای دیگه هم بود ترشی حالا دقیق نمیدونم شیه اونم خوشمزه س ..
مثلا میخوای بگی خیلی پروفشنالی چه گوهی میخوری مگه (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاروبیبین..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترشی لیته هم خیلی خیلی میپسندم البته باس ادمش درس کنهنقل قول:
یه دفه یکی از فامیلا برامون اورد تا بحال نیاورده بود وای چی بود دیگه هر سال زنگ میزنیم میگیم سهم مارو بذا کنار (sm2)
نه خوبه یه شیزای بلدی .. :l
(sm2)اینکه چیزی نیس میلاد و رسول یه اسکرین بدین از سایت خاله هانقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا هادی که خیلی حرفه ای تره ..
به خود من اکانت چندتا سایت رو داده ..
میلاد اینا تو این سایت الکیا میرن که رایگانه .. (sm2)نقل قول:
ولی اینا اصلیه (sm2)
(sm2)یه مراسم 100 نفری تو قم بوده تا انحلال وزارت ارشادم رفتن کنسرت مختلط بزرگزار شه دو نفر بپرن بالا فک کنم عمام زمان تو قم ظهور کنه
ها همون تو یه شیز ویژه تری ..
سینجول درون آینه ی رو به روت چه میبینی ؟
تو ترجمان جهان دگری بگو چه میبینی ... ؟
یه جوری میگه مصرف حجمم بالاست انگار شعبه ویکی لیکس داخل ایران رو مدیریت میکنه ...
باخت باید احساس فوق العاده ای باشه ...
خب خره برنامه نویسای وب کارشون فقط با نته دیگه خیلی مصرفشون بالاس ..
خوب مستر برنامه نویس بابت این کارایی که میکنی به جز مصرف حجم چیز دیگه ای گیرت میاد ...
چه ربطی داشت الان اینی که گفتی ..
باید یه چیزی برات داشته باشه نمیشه که خودت رو بیخودی اسیر کنی به نوشتن کد و ...
خب این چه ربطی به بالا بودن مصرف نت داش الان ..
خودت میگی برنامه نویسا زیاد حجم مصرف میکنن میتونی برنامه نویسی نکنی و ججم زیاد هم استفاده نکنی