[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)رئال مصدوماش اومدن دیگه فک نکنم نم پس بده
جلو والنسیا و سویا و سلتاویگو نم پس میده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه نگفتن تارانتينو بيخيال اين فيلنامه شده (sm29) لو رفته بود كه
نظرش عوض شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)تنها دلیلی که عسلام تو ایران نتونس اونجور که هست پیاده بشه فرهنگ ایرانیه ایشالله روزی برسه این عسلامو از این سرزمین بدور کنیم (sm50)البته باید خونها ریخته بشه چاره نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک فیلسوف معروف امریکایی گفته بود نگاه به یک حیوان کوچک میتونه یک کافر رو با ایمان کنه
من میگم یک نگاه به امثال شریعتمداری خاتمی و جنتی میتونه موجب ترک دین مسلمون بشه (sm50)
(sm50)یکی از دختر بچه های فامیلمون چون نذاشتن بچه ها تو کلاس روسریشونو طبق اساس نامه جدید ابلاغی اموزش پرورش بردارن بچه ها کلاسشون همشون شپشک گرفتن سرشون یه کرمای کوچیک در میاد از اطرافیان که بچه کوچیک دارن بپرسین میدونن چیه بعد مدیرشون بشون گفته میرین خیابون روسری بذارین ما تو خیابونا مامور گذاشتیم بفهمیم اخراجین !!!! فکرشو بکن به یه بچه هشت ساله چی گفتن
(sm3)عسلام
من ک بعید میدونم سهمیه بگیره..دوتا بازی اخرش جالبه....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تمرینات فوقِ مدرن ِ خرس وسط که توسط جناب اردشیر خان و کریم شیره ای ارائه میشه ، سهمیه که هیچی ممکنه قهرمان هم بشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نا امید نباش ! فوتبال ایرانه و هزار اتفاق ...
انشالله ائمه اطهار کمک کنند این اتفاق بیوفته (sm172)نقل قول:
بازم عسلام (sm2)من بهتره در این باره بحث نکنم یه وقت کافر میشم(sm30)
در شرایطی که درآمد یک کارمند یا کارگر ایرانی به طور متوسط حتی یک پنجم درآمد همتای آمریکایی و اروپایی خودش نیست، چه طور درآمد یک پزشک متخصص ایرانی بین ۵ تا ۱۰ برابر همتای اروپایی و آمریکایی اوست؟ مگر نه اینکه اقشار دیگر جامعه از جمله حقوق بگیران باید دستمزدهای کلان پزشکان را بپردازند؟ مسئول این عدم تناسب حیرت انگیز و این شکاف بزرگ درآمدی کیست
(sm25)
جهان سوم (sm25)
(sm70)درگیری با خودت
خیلی دوست دارم بدونم از نظر شما عسلام واقعی چه شکلیه!؟حتما شبیه کارهاییست که دولت اسلامی عراق و شامات دارن اون رو در منطقه ی ما انجامش میدن نه؟نقل قول:
کرسی شعر نگو ائمه راه رو نشون دادن متهی این انسان ها هستن که نمی خوان(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گویا مشکل تو با جامعه ی پزشکی فراتر از این حرفاس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست مهران مدیری را میبوسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بیچارشون میکنم
همه جا میرم جار میزنم(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم مدرک جمع میکنم (sm2)همه رو میبرم هر دکتری که بخوام برم بهش نشون میدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفت و گوی جامجم سیما با «امرالله احمد جو» درباره حواشی سریال مدیری؛
این خوب گفته دمش گرم(sm2)
تف تو شانس ما(sm3)
موجودی نداره اون مدلی که من چند ماهه تو فکر خریدش بودم (sm178)
(sm2)(sm2)نقل قول:
پزشکان مطمئن باشند مهران مدیری همسطح بهترین های پزشکان است و شخصیت کمی نیست که شمشیر از رو ببندند و این جنجال های خنده آور و در عین حال گریه دار را به راه بیاندازند.(sm50)
یه پایه پیدا شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواتار ، امضا ، نصف شکلکا و ... برا من غیب شده و پریده
امیدوارم حقمون رو از حلقومشون بکشی بیرون.(sm120)نقل قول:
پا پس کشیدی تو هم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پری رویان قرار از دل چو بستیزند بستانند...(sm81)
من فقط از دور راهنماییت میکنم. (sm2)نقل قول:
(sm120)خیلی دوست داری بدونی از همون اول اسلام رو برو بخون . هرکی مخالف بود کشته میشد. الانشم همینطوره ، اصلو فرع نداره ، ریشه یکی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا این دین دوس داره تو سبک زندگی مردم دخالت کنه
هرکی میتونه انسان باشه و وجدان داشته باشه. توی دنیای امروز مردم وحشی نیستن که دین بخواد اونارو با ترس به آدمیت بیاره.. انسانیت توی رعایت حقوق همدیگه هست. خوب بودن چیزی جز این نیس
خدا هم ترسیدنی نیس..خودش میگه رحمان و رحیم
وقتی واسه ترس از عذابو وعده ی زن بهشتی کار خوب و بد انجام داده بشه دوزار ارزش نداره (sm50) چیزی که با منطقو تفکر یک انسان ، انسانیت و رفتارشو شکل میده خودِ اون آدمه .. بقیه چیزی جز ترس یا گرفتنِ جایزه نیس ، که اگه نباشه دوباره اون مسلمون همون وحشیِ قبل از اسلامِ
ایران قرن ها قبلش تمدن داشت.. هر قرن که گذشت حقیرتر شدیم
(sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)