از حق نگذریم بی راه نمیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از حق نگذریم بی راه نمیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طفلک خواب زده شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ربطی داره ، اینارو دوست دارم - سلیقه ی من اینجوریه - به خودم مربوطه - مگه باید بابت کارایی که میکنم به کسی جواب پس بدم - سر تک تک حرفایی هم که زدم هستم
نه عزیز دلم (sm19) ولی اینکه بیای به اشخاص دیگه انواع توهین تمسخر کنی زشته ! شما سلیقت ایناس دمت گرم خیلی هم خوب ولی بیای به بقیه بگی مقوا و فلان جالب نیست ! بهتره به جای این الفاظ یه کلام بگی : من خوشم نمیاد ! (sm10)نقل قول:
من به کسی تا حالا توهین نکردم ، کسی رو هم مسخره نکردم - مقوا رو از استادم فراصتی یاد گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی سلیقس و آدم هر موقعی فاز موسیقی خاصی داره عیبی نداره ! منم امشب فاز آهنگ های سامی بیگی داشتم هی رو ریپیت بود هیچ خجالتی هم ندارم ! چند روز پیشم گوگوش گوش میکردم ! عادم یه بار غمگینه یه چیز بهش حال میده یه بار شاده یه چیز دیگهنقل قول:
دلیلش ؟؟؟ (sm54)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران باش حل نمیشهنقل قول:
(sm111)نقل قول:
من میلادم رضا صادقی نیستم دلیلش رو نمیدونم شرمنده داداش(sm10)نقل قول: