نشد که نشد که نشد که(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
نشد که نشد که نشد که(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)
باو تا 90 رفت فرت شد (sm3)
بالاخره آپ شد (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
31مین طول میکشه دانش(sm59)
کاری به آهنگایی که شماعی زاده ساخته ندارم اینو رو هم خوب میدونم که ایشون آهنگساز کاربلدی هستند - ولی موسیقی خوب شامل یه پکیج خوب از ترانه سرا و آهنگساز و تنظیم کننده و خواننده است . اگه یکی از اینا نتونن از پس کار بیان مسلما کار خوب نمیشه - شماعی زاده الان فقط داره گذشته ای که از خودش به عنوان یه آهنگساز ساخته رو خراب میکنه با این کارایی که بیرون میده - حرف منم در مورد چند سال اخیر بود و نه گذشته ای که گذشته (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دانلودم خوبه ولی آپلودم داغونه ! بی پدرا مخابرات روزم که نمیتونی آپ کنی حجم میبره
مال من جفتش داغونه(sm59)
نامحدود 512 اسیاتک دارم.50تابیشترنمیره(sm132)
سرعتت که خیلی پایینه باز حالا 120 بود خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت آپلودت چنده تست کردی ؟ ماهی چقدر ؟
راستی این 4 دلاره آره ؟
4.71$
از مخابرات راهت شدم.5گیگ میداد ماهی25تومن.هیچیشم رایگان نبود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4ماهه اسیاتک دارم.راضیم.ماهی41تومن.اپلود زیاد فرقی نداره همونه یکم کمتر