اون ترانه ای ک من دیدم هیچ جوری ب آهنگ شاد نمیخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون ترانه ای ک من دیدم هیچ جوری ب آهنگ شاد نمیخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میذاری متنشو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نمیتونی بری وقتی عاشقی هنوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچی از تو بشنوه ب خودم گفتی ی روز
زندگی کردم تو را تا نگاه آخرت
من همین نزدیکیام ی قدم پشت سرت
بچه ها کسی از احسان خبر نداره خیلی وقته پیداش نیست
نمیاد دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا چیزی شده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب..بالاخره چندتا باعث شدند احسان بده..حیف شد احسان همیشه خبراش موثق بود و دست اول کاش دوباره برگردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdolmaleki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو راحت میشه شیش و هشت خوند بخونم برات(sm120)نقل قول:
(sm120) ن بابا این ترانه مخصوص ی کاره اسلونقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) ن بابا این ترانه مخصوص ی کاره اسلونقل قول: