(sm2)کریم شیره اینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)کریم شیره اینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بحثا کردین یادم افتاد نماز عصر نخوندم .. (sm74)
اشپل (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه بار رفتم شمال رستوران اشپل تو منو بود گفتم این چیه ، دوستم گفت عن ماهی (sm30)
هیچی سفارش دادم بد نبود خیلی شور بود (sm2)
به قول نوید باعنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماهی شوریده واسه دریای جنوبه.(sm173).اونی که تو میگی یه چیز دیگس
(sm176)
ننه زاده
آلبوم «سینا حجازی» را در فضایی خلوت و سرخوشانه شنیدم و اعتقاد دارم یکی از بهترین آلبوم هایی ست که در سالهای اخیر قرار است بازار موسیقی به خود ببیند.(sm120)
این آلبوم قطعا همه قابلیت های همه گیر شدن را دارد و معتقدم فضای تکراری و خسته کننده این روزهای پاپ، نیازمند این فضاهای جدید و بکر و پر انرژی ست. فضاهایی که امثال سینا، گروه پالت، بمرانی و ... در تلاشند تا بتوانند تکانی به بازار بدهند.
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجري: فاميل دور اون چيه دست بچته؟(sm2)(sm2)
فاميل: قشنگه آقاي مجري؟ من واسش خريدم،اسمش خيلي سخته درست نفهميدم تملت،تمبلت،...
مجري: آخه بچه انقدري تبلت چميدونه چيه؟ بچه داري چيکار ميکني؟
بچه: دارم پرينازو ادد ميکنم!
مجري: فاميل اين بچه الآن بايد بره بيرون بازي کنه،فعاليت جسمي داشته باشه،اين چيزا به دردش نميخوره
فاميل: آقاي مجري الآن ديگه عصر ارتباطاته...اين کارايي که شما ميگين مال صبح ارتباطات بود،ديگه خيلي ميخواست دير باشه دو و نيم سه بعد از ظهر! (يهو بچه ميزنه زير گريه)
فاميل: بابايي چرا گريه ميکني؟
بچه: پريناز تو ريليشنشيپه!
(sm2)
فوتبال (sm155)
امیدوارم یک روز این موضوع رو بفهمیم که برای چیره شدن در یک بحث یا یک موضوع، علم اهمیت دارد نه توهین،در پنج خطی که از سوی حقیر نوشته شد چه توهینی به کسی کردم که اینطور نتیجه گیری می کنید و من رو یک اطلاعاتی خطاب می کنید.من که اسمون خدا رو هم بیارم پایین شما باور نمی کنید پس بی خیال.همه جا همینجوریه،من فقط اندیشه ام رو گفتم و شاید اصلا غلط یا اشتباه باشد ولی این رو یاد گرفتم احترام طرف مقابلمو نگهدارم.سعی می کنم دیگه بحث نکنم،حداقل تو دین و سیاست بحث نکنم.یا علی.
راستی تا یادم نرفته این رو هم بگم که سعی میکنم کوچه بازاری بنویسم از این به بعد نه به قول محمد رضا کتابی.
دوستتمک مثل خودت شوت بود (sm120)اشپل همون خاویارِ ماهیِ .. یا تخماش نه فضولاتشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دوس ندارم ولی اینجا واسش سر میدن (sm120)شورِ دیگه با ماهی شور میزنن ..میخوابونن تو نمک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نه پستای شما رو خوندم نه ممر رو فقط یه نگا کردم دیدم موضوع چیه تا ته رفتم ، این بحث خیلی وخته اینجا باب هست منم سابقه بحث زیاد دارم
و خیلی وخته به نتیجه رسیدیم که این بحث پایان و نتیجه ای نداره (sm176)
(sm70)ماهی جنوب خیلی بو میده باونقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم ایرانی(sm3)خواب زده هارو دیدم حالم بد شد بسکه چرت بود از صابر ابر بعید بود(sm25)
تو خیلی شوتی (sm120)داشت شوخی میکردنقل قول:
من به جز کوکو کتلت کوفته همه چی دوست دارم (sm120)
فعلا (sm27)
در عسلام بین دین و حکومت دینی هیچ فرقی قائل نیستند .عسلام گرایان عمدتا برای پوشش نقایص خویش بر طبل پوچ عسلام حقیقی کوفته و پیاپی دم از آن میزنن حال آنکه عسلام حقیقی تفاوت چندانی با جمهوری عسلامی کنونی نداشته و ندارد . به عبارتی دیگر اینگونه میتوان سخن راند که ازمنظر اینجانب تفاوت چندانی در امام خـامنه ای (مد ظله ) و امیر المومنین ( امام اول شیعیان و نه امیر خودمان) وجود ندارد .نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نوع فرافکنی ها صرفا برای فرار از واقعیت بوده و هست . کما اینکه سالها برای برقرای حکومت عسلامی تلاش مینمایند . آن را بدست می آوردند . و درست سر بزنگاه های ریدن دم از بد بودن خود میزنند و اینکه اسلام حقیقی چیزه دیگریست . و در این مورد خاص ما ره گم کرده و اشتباه نموده ایم .
در مورد حضور بانوان در ورزشگاه ها حق با شماست .در این مورد عسلام مخالفتی ندارد. لاکن در کل فکر کردن به آن را خطا میداند .و اگر نیک بنگریم کار حتا به فکر کردن در مورد حضور یا عدم حضور زنان نخواهد رسید . پس حکمی در این باره از عسلام (حقیقی ) صادر نگردیده. در این مورد در حق این دین عزیز ظلم روا گشته .
اره ولی مزه غلیظی داره.. خیلی دوس دارم.من خودم تو حیاط درست میکنم بوش نپیچه(sm120)نقل قول:
اهنگ نا امیدم میکنی یگانه بنظرتون شبیه این آهنگ نیست
irem derici - zorun ne sevgilim
فکر کنم کلمه ی سعی ارضا نکنه هم خودم رو هم دوستان رو پس بهتره بگم که قسم میخورم تو این تایپیک دیگه بحث سیاسی و دینی نکنم.خسته شدم از بس روم اسم گذاشتن.جواب داشتم برای تحلیلتون برادر ولی میبینی که قسم خوردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعلام برنامه دیدارهای دوستانه تیمملی والیبال
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فیلم توپم نداریم ببینیم(sm172)
خواستم بگم موفق باشید دیدم اگه موفق باشید ما نابود میشیم منصرف گردیدم .(sm2)نقل قول:
به هر روی خوش باشید (sm10)
Mulholland Dr. 2001نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بیامرز اکبر اینو خیلی دوس داشت اینو ببین اگه ندیدی (sm172)
به اکبر و حسین و امین بگویید بیایند(sm172).میذارم دان(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخ یه کم .. (sm2)
سریالو ببین .. (sm172)نقل قول:
من امسال دوباره عازم میشم ..
نه ولی خیلی با منظور نیگاه میکردن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمره توابع دیگه..یه مستند بسازن اکبر از کالیفرنیکیشن تا کعبه(sm120)نقل قول:
(sm2)عالینقل قول:
تو این فکرم برم بفروشم مال خودمو واقعا خطرناکه ..نقل قول:
حالت چطوره؟دنبال یه وقت میگردم پشت سر هم ببینم هی نمیشه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم خوبه چطو فیلم مزخرف خواب زده ها رو دیدی ..نقل قول:
خاک تو سر جیرانی ..
تو توابع یه مراسم مذهبی هست که دهه ی آخر فروردین انجام میشه میرن تو کوههای اطراف و یه سری اعمال عبادی انجام میدن و چن تا داد میکشن بر میگردننقل قول:
چن هزار سال قدمت داره (sm2)
این خانواده گفتن چقدر از ما دوری بیا بشین کنار کانون گرم خانواده و این حرفا..اخر فیلم چنان گرمایی نشونشون دادم تا چند وقت راحت شدم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جیرانی کچل هیچ صابر ابر...(sm25)
یعنی الان اکبر داره عربده میکشه؟(sm2)نقل قول:
(sm27)
من اطلاع بیشتری ندارم (sm2)نقل قول: