[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب اهنگی خونده (sm118)
سر من مست جمالت دل من دام خیالت
گهر دیده نثار کف دریای تو دارد ... (sm50)
لانتوری رو 5،6 روز وقت دارید برید ببینید مطمئن باشید به اکران عمومی نمیرسه (sm120)
بر یاد لب تو نی هر روز بنالیده
عشقت دهن نی را پر قند و شکر کرده ... (sm50)
تو به من گفتی احتمال زیاد آلبوم بهمن میاد (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
چه انتظاری داری اون موقع حتی بعدشم خود محسن گفت آلبوم بهمن میاد. همه چی تغییر میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی جدی رفت واسه سال دیگه ؟؟؟ (sm74) مجوز هارو که گرفتن میکس و مستر هم تمومه که (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا گوگل ماله شما هم باز نمیشه؟