از من گذشته (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
از من گذشته (sm74)
(sm50)
امروز روز جهانى فقر است، يا احتمالا تعارف روز ريشهكن كردنش! همان اندازه احمقانه كه تصور كنيم بردهدارى لغو شده است. انگار تو باور كردهاى و چيزى از صفهاى بيكاران، كارگران بيكار، آنها كه بايد جانشان را با مقدارى دستمزد روزانه معامله كنند نمىدانى. كِى بود؟ دور نبود، همين چندوقت پيش به ادارهى بيمه رفته بودم تا شكايت كنم كه بىشرفها شما قرار است كجاى مرا بيمه كنيد؟ گلويم را عمل كردهام و صورتحساب فرستادهايد تا سرى هم به تيمارستان بزنم؟! ادارهى بيمه پر بود از صورتهاى درهمفشرده شده، بدنهاى معيوب و زوجى آلمانى هم نشسته بودند با دستانى سوراخ از سرنگ! زن بيمهچى انگار دلش سوخت و گفت قسطى جانت را مىگيريم! بيرون كه آمدم اطرافم پر از مغازههاى تركى و عربى بود. من چرا تمام اين آدمها را مىشناسم و دوستشان دارم و مىخواستم تك تكشان را در آغوش بگيرم و ببوسم و خود را در آغوششان رها كنم. همينها كه وقتى يك اروپايى از كنارشان رد مىشود با خودش فكر مىكند كه نكند الان بتركد؟!
امروز روز جهانى چيزىست كه اگر ريشهكن شود نه سورية راه به راه منفجر مىشود و نه اوباما هرسال براىمان پيام نوروزى مىفرستد. نه سومالى تكه تكه مىشود و نه ونزوئلا را قحطى مىزند . نه هيچ روزنامهنگارى خود را مىفروشد، نه هيچ هنرمندى خود را زير نگاه سنگين قدرتمندان تحقير مىكند. نه كسى براى قصهها سينه مىزند و نه هـيچ مادرى بدنش را حراج مىكند و نه تو ديگه مجبورى كه دزدى كنى و نه من براى اينكه دزد نباشم، شعر مىنويسم. سلام مرا به باكونين برسان و بگو فقر ريشهكن نمىشود اما فقرا، چرا! اين آيندهى هركسىست كه حداقل قيمتش، خون و غرور است. دقيقا همين را بگو
زبان فارسیه خیلی زیرنویسارم بدون مشکل اجرا میکنه ولی نمیدونم چرا بعضیاش اینطور میشه (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرا بتاب ! بتاب! از گلایه بیزارم
مرا بخواب! بخواب! در عطش گرفتارم
مرا ببر به شروع دوباره در پایان،
مرا ببر، ببر به « تورادوست میدارم ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو Control Panel برو بعد Region and Language
تو Administrative برو Change system locale رو عوض کن
بزار رو persian
ری استارت کن
حسین نرفتی کار فرهنگی که انجام دادم رو ببینی ؟
کجا(sm198)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای چرک رو اسکناسا ...
(sm50)
مصطفی مشکلت حل نشد اینو بخون
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)تفنگ سرپر پلی شد
ایول..ترکانیدی که(sm185)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آلبوم را شرکت ماهور 700 هزارتومن خریداری کرده است(sm2)
نمیخواستم تو تاپیکت اسپم بدم اینجا گفتم(sm2)
(sm2)(sm151)(sm23)
دیگه اتفاق مهمیه باید ذکر بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه استاد رضا یزدانی هم میخوام ردیف کنم همه آلبوم ها با کیفیت آیتونز و ریپ اختصاصی خودم
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm23)(sm23)(sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک تو سرت میلاد دیوث همه رو 128 گذاشته (sm2)
اره اینم فکر خوبیه(sm120)نقل قول:
تک اهنگارم بزار
امشب از دیشب حالت بهتره ؟ (sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی سنتی با بقیه سبک ها خیلی فرق داره کیفیت بالا مال وقتیه که تو آهنگا فضاسازی خیلی حرفه ای انجام شده باشه که تو موسیقی سنتی کلا احتمال این کار زیر 5 درصد تشریف دارهنقل قول:
این جیگر منو آتیش زدهنقل قول:
16 - ابرو کمان (احسان ذبیحی فر -1394)(پول این کار رو هم شرکت ماهور به معتمدی نداده است و این آلبوم کلا اتود تشریف داشته و قرار نبود منتشر بشه)
Yes(sm51)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
بره بده بهتره تا البوم بده(sm120)
تو خوبی؟(sm19)
آلبوم بعدیش رو با مهیار علیزاده و فردین خلعتبری کار کردهنقل قول:
نخیرم دیوث تو 320 هم بزار تاپیک اکثرا 320 میگیرن .. Wav که نیست (sm120)نقل قول:
من خودم قبلا شجریان رو با کیفیت 128 داشتم 320 گرفتم کاملا واضح بود که با کیفیت بهتر صدای ساز ها میومد ..
اینو احتمالا میخواد دستی بده براش پخش کنن(sm2)نقل قول:
خوبه که خوبی .. (sm42)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم ای بدک نیستم ولی روزای تکراریه دیگه کاریش نمیشه کرد عادت کردیم (sm50)
واضح بودن صدای سازها ربطی به 320 یا 128 بودن نداره آلبومی که مثلا سال 1365 اومده بیرون کیفیت 128 یا 320 با هم هیچ فرقی ندارهنقل قول:
حقشو میخورن (sm25)نقل قول:
اصلا چه معنی داره کسی که شهرام شبپره و حسن شماعی زاده گوش میده بره شجریان گوش بده اونم 320 (sm120)(sm54)
(sm2)
100 برابرشو تو کنسرتاشون در میارننقل قول:
تازه استاد آواز هم تشریف داره کلاس خصوصی هم میزارهنقل قول:
الان من گفتم 1365 ؟ بستگی داره مثلا آلبوم با کیفیت زیاد داره شجریان که از شرکت ماهور هم منتشر شده ..نقل قول:
حالا بعضی از آلبوماشم میبینی که خیلی قدیمی تره و کیفیت مطلوبی نداره مث آلبومای داریوش در این مورد حرف تو صدق میکنه .. ولی من راجب آلبومای جدیدتر و با کیفیت تر دارم حرف میزنم
خود 320 هم کلی از اطلاعات رو حذف میکنه دیگه 128 دیگه هیچ .. در کل خودت دانلود نمیکنی ولی ببقیه که دانلود میکنن بذار 320 (sm70)
بیا تحویل بگیر(sm120)نقل قول:
در ضمن من منظورم این بود که با 128 مقایسه کردم بهتر بود (sm70)نقل قول:
هیچ فرقی نمیکنه با کارت صدای 30 تومنی و اسپیکر 50 تومنی کیفیت 128 هم گوش بدی خیلی چیزارو متوجه نمیشینقل قول: