بیه چیز بهتر بدم به دستت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیه چیز بهتر بدم به دستت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری سهند کم پیدایی ؟
یک کلیپ کُردی بسیار زیبا از خواننده مشهور ترکیه Berdan Mardini در روزی های اینده خواهم گذاشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب سحری بلند شدم تا فردا روزه باشم .
ایام ماه رمضان به تمامی مسلمانان جهان تبریک می گوییم
انشاا... در این ایام به حاجت خود برسید
- (sm50)
ایول آقا فرهاد (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm50)
(sm50)
واقعا بلکت فقط با پیروز یه گروه استثنایی بود . بقیه ریدن
(sm172)
جواد یساری - لب تشنه (sm50)
(sm50)
(sm2)
فاز مطربی گرفت(sm2)
تنظیم هومن نامداری(sm50)
(sm41) (sm290)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانم شهلا سرشار - گلزار (sm172)
زندگی، بعدِ تو عزیزم، زندگی نیست! مُردنِ محضِ (sm172)
کاش جوانی هم المثنی داشت (sm172)
(sm50)
- (sm50)
باز نگی به من بی توجه هستن. خودت دوس ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
(sm98)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید این فیلم ها رو از روی دی وی دی یِ اورجینال ریپ زدی یا زدن !؟
نمیدونم
ولی احتمالا نسخه اولیه اورجینال بوده
چون کیفیت خوبه
ولی کسی که خواسته تکثیر زیاد کنه ، به شیوه خودش رو DVD زده
من از رو DVD کپی گرفتم
سلطان قلبها روی 2 DVD بود و بعد از کپی که روی هارد میزدم ، پارت اخر دیسک 1 تصویر خاکستری میشد و فقط صدا بود
دیگه کانورتش کردم به یه فرمت با بالاترین کیفیت بعد ادیت
این هم که همینطوری یه نفر فرستاد منم گذاشتم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان . . . خوبه . . .
من الان فیلم طلوع 1349 ، رو ادیت کردم . . . شب می زنم آپ بشه . . .
شیش تا فیلم دیگه دارم که از کانال منو تو ضبط کردم ، پنج تا اچ دی ، یه دونه اس دی . . .
یوسف و زلیخا 1347
برای که قلب ها می تپد 1350
کاکو 1350 (اس دی)
دایره 1378
رنگ خدا 1377
بچّه های آسمان 1375
دم شما گرم
دستت درد نکنه
خدا قوت
- (sm50)
فیلم کاکو رو من داشتم ضبط میکردم که برق رفت ، حدود 50 دقیقش هست ( HD )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و همین طور فیلم عشق قارون که 1 ساعتش هس و قطع شده !!!
باشو رو ok نکردی ؟
گفتی نسخه روسی-ش رو داری ( DVD9 )
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
سلام العلیکم(sm66)
سلام کاکونقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]