نه دیگه ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه دیگه ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اسیرم تو فقط لحظه ی مردن من
میتونی واکنی این یوق از گردن من ... (sm74)
مر30 عزیز(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلابی چاووشی(sm14)
نکردن یه کدوم یه تبریک تولد به داریوش بگن :|
(sm10)نقل قول:
البته خود پرهام ابراهیمی هم از طرفدارای محسنه و ادم با اخلاقیه ...
این اهنگ کیفیت خوب ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
320ش رو نمیدونم اما با کیفیت بهتر از اینکه لینک گذاشتی هست یه سرچ گوگل بزن ...نقل قول:
من ندارم وگرنه اپ میکردم برات ... (sm10)
بازم ممنون عزیز(sm127)(sm10)نقل قول:
سندی هی قهوه ایشون کرد بازم ول کن نبودن
کلی دبیرستان دخترانه پشتش بود ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حذف میشد به نفع خودشم بود دوبار پشت هم این همه کامنت بد بگیری واسه خودتم بده خب ...