من از یکی شنیدم دختره گربه باز بوده ! شبی 50 نفرم بن میکرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من از یکی شنیدم دختره گربه باز بوده ! شبی 50 نفرم بن میکرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان جان ، عزیزم ، جواب تو رو که سکوت داد ، بخون معنی سکوتو (sm2)نقل قول:
اونم به در (رسول) گفت که دیوار (پیمان) بشنوه ، فهمیدی یا بیشتر توضیح بدم؟ (sm70)
ای جووون ، بخرم واست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا خیرش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این زمینه به درجه خودکفایی رسیدم (sm2) از تولید به مصرف (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن وجود خودش عین نقششه ، هر کی از راه میرسه یه تیر اینو میخواد بره (sm70)نقل قول:
مدیر هتل کوبورگ وین ضمن انتقاد نسبت به روند طولانی مذاکرات گفت: به نظر میرسه طرفین مذاکرات رو بیش از حد طولانی میکنن تا فطریه رو بندازن گردن هـتل!!!
گربه باز که نه ولی یه گربه داشت که عین بچش بود ، باهاش حموم میرفت ... با هم میخوابیدن ... بعد جالب اینه که یه گربه ی دیگه هم آورده بود که این گربشو حامله کرد و رفت ، انگار اینجا امریکاست ... در نهایت هم توله های گربه رو میبرد و میفروخت خرج زندگیش در بیادنقل قول:
شبی که نه ولی کل کل زید میکردی باهاش بن میشدی ... یادش بخیر چقدر کل کل میکردیم با هم
باو دختره زنگ زده بود یه ریز میگفت داداشم داداشم ! من با داداشم اینجوریم من با داداشم اونجوریم ! جالبه تو جامعه ی ما کیون دختره میزارن بعد میگه داداشیمه ! به قول یاس : همون داداشیا دوشیدنت ... لباس و کندن و پوشیدنتنقل قول:
خدا رحم کنه گربه باز نبودهنقل قول:
اقا من که اسم نبردم ... چرا به خودش گرفت ؟؟؟ معذرت هم که خواستم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه ... پس من برم ازین به بعد همون چس ناله کنم ....