هر آهنگی یه حالی میده ولی به وصیت که میرسه کل آلبوم فراموش میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
هر آهنگی یه حالی میده ولی به وصیت که میرسه کل آلبوم فراموش میشه
آزااادی رو تو ترک تُفَنگ سر پُر عالی میگه(sm118)
تک تک میری جلو رو وصیت دیگه گیر میکنه
بچه ها اول تراک خواب این زنه کیه ؟؟ مطمئنین هنگامه قاضیانیه ؟؟ از کجا میدونین ؟؟
داره با زمزمه چی میگه ؟؟
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز به وصیت نرسیدم(sm50)
تفنگ سرپر خيلي حس خوبي ميده به آدم (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم گم شد ؟(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر سنجی بذارید (sm120)
پرندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوابـــــــــ
بچه ها رو جو بگیره واویلاس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول ازهمه سير شو بعد برو سراغ وصيت اصن يه چيزيه لا مصب (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش کنی افسرده میشی(sm25)(sm120)نقل قول:
3:46
الی شوخی میکنی؟(sm98) نزن این حرفو(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه چی خیلی ترو تمیزه(sm50)
زمین خدا برای همست(sm50)
(sm1)پارونقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با این وصیت مشکل دارم
آدم افسرده میشه
(sm54)
پارو خوبه اما نه بهتریننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بجر کاورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر میکنم اگر هوادارن موسیقی تیم به تیم (مثل مسابقۀ فوتبال) جلوی هم صف بکشند تیم هواداران چاوشی را سخت بتوان شکست داد--میخوام همتونو گاز بگیرم محروم بشم(sm2)
فضاسازي بي نظير (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تشکر از زانکــــو چاوشی(sm120)
فقط افسرده ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من وقتی گوش میکنم میخوام بمیرم ، همین !
خب به درکنقل قول:
وصیت فضاش دلهره آره آدم یاد مرگ می افته(sm50)
کل آلبوم یه طرف اون نفس آخر وصیت نامه یه طرف
انگار یکی داره جون میده و نفس آخرش به گوشت میرسه
همیشه البومای محسن یه چیزش کم بود یا تنظیمش یا شعرش یا میکس و مسترش ولی این البوم همه چیش کامله(sm50) فعلا کاملترین و یه دست ترین البوم محسن به نظرم همینه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3:33 تِرَک خوابو صدای محسن از زیر آب میاد(sm81)
کاور یه عکس و جلده اصل داخل کاوره(sm50)که همه چی تمومه(sm50)نقل قول:
فضاسازی ترک خواب(sm50)
آلبومي بعدي اگه بخواد بزنه رو دست اين چي ميشه (sm118) هرچند سخته
دقیقا کاور ایدش فوق العادس اما طرز پیاده کردن ایده ....نقل قول:
عکس محسن بود خیلی بیشتر فاز میداد
تو این چند وقته خیلی از سبک ها رو دوست داشتم گوش کنم اما هیچ آهنگی بهم نمیچسبید ، تو این آلبوم همه سبک ها به بهترین نحو اجرا شده ، سبکی که اصلا ندیدم تاحالا خوب اجرا بشه سبک "جز" بود
چقدر سوپرایز داره آلبوم(sm50)
سرم چندتا کتاب رنگ و رو رفته (sm50)
دو تا چشمام دو تا سرباز مغرورن
بهتری شعر و لحن خواندن مال پاروی بی قایق(sm175)