اصن پایتخت خوب سرگرم کننده خنده دار فقط یکی بگه موضوعش چیه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اصن پایتخت خوب سرگرم کننده خنده دار فقط یکی بگه موضوعش چیه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لیوانو بزنی بشکنی بعد بهش بگی ببخشید درست میشه؟
پس حجابتو بیشتر رعایت کن
من از همون قسمت اول از اریا خوشم اومده بود ... الان که دقت میکنم آینده دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
سلام به روي ماهت عزيزم خوبم(sm127)
اينم يه نقل شيك (sm2)
به تو زنگ میزد و میگفت داداشم فلان ؟؟؟ عجب .... باید میگفتی تو که یه داداشت بعله پس بیا این داداشتم صلواتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بچه باز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب دیگه چطور پلیدی هستی؟
(sm70)
سلام (sm10)
بستگی داره لیوانش ساخت کجا باشه ... اگه کریستال چک باشه که قشنگ ریز ریز میشه کاریشم نمیشه کرد .... اگه نه ساخت ایران باشه که با چسب دوقولو میشه یه کاریش کردنقل قول:
مثال تور ماهی ها تار دلم ز هم گسسته
میخوام بگیرم دامنت با این دو دست پینه بسته
دلم میون سینه ام به خون نشسته
مثال قایق های پیر تنم شسکته (sm172)