پشت صحنه موزیک ویدئو بعدی از شادمهر
# سینارت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پشت صحنه موزیک ویدئو بعدی از شادمهر
# سینارت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلومه که طرفدار خیلی قشنگ بود در حد تقدیر از انتخابم بهتر بود خواهشا نظر شخصی قاطی نظر کارشناسی نکنین
تنظیم انتخاب کل آلبوم رو می ارزید میدونی چند ساز زنده توش زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط امین پوری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل راهنمایی کردن بقیه خودت نظر شخصیتو وارد نکن که طرفدار در حد تقدیره
انتخاب هیت تر شد ولی طرفدار بهترین ترانه ی البوم رو داشت
(sm70)
یه جا تسلیم عشق بودن
همه دیوونگیت میشه
کسی که فکر نمیکردی
تموم زندگیت میشه
(تنظیم:سعید زمانی)
عه سعید زمانی !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از رفقا و دار و دسته ی افکاری و بمانی و مقدم !!!
الان که بیشتر دقت میکنم میبینم این ترانه بی شباهت هم به ترانه های روزبه نیست ! قبول دارید ؟ تسلیم ، دیوونگی ، زندگی ...
من چند وقت پیش خونده بودم که افشین مقدم و روزبه دست شادمهر هم ترانه دارن ( راست و دروغش رو نمیدونم )
ولی خیلی دلم میخواد تو اون فضاها هم یه کاری بده بیرون ببینیم چجوری میشه . البته فقط در حد همون یه کار :)))
مخصوصا حالا که از شریف پور ترانه ای نداره تو البوم ( به گفته فن پیج ها ) بد نیست از روزبه یا مقدم هم ترانه داشته باشه
یکار هم که برزویی هست . کساییان هم که هست . شاید بازم ایوبی باشه تو البوم و البته ترانه روز سرد هم یه آدم جدید گفته فکر کنم و زیاد اسم و رسم دار نیست !!
تنظیم زمانی ، هاشمی ، خود شادمهر و شاید پیام شمس !!
طرفدار رو با برزویی و دادخواه و ناهیدی بست ولی این البوم ، بیشتر با بقیه همکاری داشته
به نظر البوم جالبی تو راه باشه ... :))
اینجور که معلومه کارای البوم تموم شده و از اونجایی که ویدیو رو بعد از البوم نمیده ( احتمالا ) باید منتظر اماده شدن ویدیوها باشیم برای پخش آلبوم
امیدوارم حداقل هفت هشتا آهنگ جدید تو البوم باشه فقط
اول باید این البوم رو گوش کرد بعد رفت سراغ کاور و اسامی موجود تو البوم اینجوری بدونه تعصب میشه از البوم لذت برد!
دموی البوم پاپکرن یادش بخیر(sm120)
(sm25)