همه عالی هستن اما منتخب من وصیت هستش
مخصوصا امروز (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
همه عالی هستن اما منتخب من وصیت هستش
مخصوصا امروز (sm81)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر حجم تراک های دیشب 103 مگ بود
الان زیپش 99 مگ
چرا کم شده؟
Kalanja'ar Or KOmOd (sm81)
چشام داره میترکه(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها توی تراک ها تراکی هست که مخاطب شعر خدا باشه ؟؟؟ من راجع به دزیره دو دلم هنوز که معشوقه رو میگه یا خدا (sm175)(sm25)
پارو داره دیونم می کنه
از کجا معلوم دله تو یروز برام تنگ بشهو(sm81)
من دیشب تصاویر از ساعت 8 تو سرم بود 9 سال بی خوابی وقتی وصیت رو پلی کردم پرید و بغضم ترکیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون هیچ زور زدنی اشکام میومد ، سالها بود اینقدر خوب گریه نکرده بودم
پاشو بیا فیفا یه 4 تا بهت بزنم اروم بشم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SoroushChavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دزیره اکثر جاها با خداستنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamiid2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی مگه آلبوم رو گذاشتید رو سایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها تراک یوسف منظورش چیه ؟ با کیه ؟؟؟؟ من نمیفهمم معنیشو (sm175)(sm175)(sm175)(sm175)(sm175) مثلا اونجا که میگه خدا از تیکه های دلم کوزه میساخت یعنی چی
من من من بی تی چیزی نیستم جز جز جز
دقیقا با این سبک باید نوشتش خیلی قشنگه تکراراش
(sm2)نبودی داستان داشتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن گفته بود خیلی وقت پیش کاراش برداشت ازاده برای شخص خاصی نمیخونه(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamiid2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لحن محسن تو اهنگ وصیت دقیقه
2:36 _ 2:47(sm175)
صفحه چند داستان داشتید برو بخونم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا چشمام دو تا سرباز مغرورننقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که مدتهاست از معشوقشون دورن
امیر دیشب اینجارو با قانون پادگان اداره میکرد(sm2)
من الان به پوچی رسیدم باو (sm175)نقل قول:
نوشته اصلی توسط joker_old [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت 1نقل قول:
چرا جوک میگی ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط joker_old [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا محسن باید برای کسی بخونه !
منظورش شعر بود
صفا بگم خدا چی کارت کنه (sm25)
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به عنوان هوادار محسن از البوم نفرین تا خود الان به نظرم بهترین یه دسترین حرفه ایترین البوم محسنه کاملا تغییر همراه با پیشرفتو میشه دید.البوم ژاکتو فدا کرد تا یه روز به اینجا برسه(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SoroushChavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی اینا رو نمیتونی بفهمی ؟!نقل قول:
چطور سیزده رو درک کردی تو ! ؟
کنایه از دل سوخته بودن هستش
ممر کو ببینم همین کاورای اورجینالو میگیری
من فتوشاپ بلدم (sm51)
تفنگ سر پر(sm88)
وصیت(sm88)(sm77)(sm133)(sm133)(sm133)
منظور منم شعر بود (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا آوردید باوو(sm2)نقل قول:
(sm2)ممد دهن لقم دست کمی از ممر نداره
نه دنیا خیلی از سرم زیادی بود نه پیشونی نوشتم بود کم باشم(sm81)
ربطی به محسن ندارهنقل قول:
باید ببین شاعر واسه کی نوشته
محسن انگارانتقاد طرفدارهارو تو این چند سال به کار بسته(sm175)
بچه ها شعر وصیت اینجوری نبود ؟ >>> به همسر نداشته ام
یوسف فوق العادس